- הוסף לסימניות
אין מה לעשותאבל מה אני עושה עם כרטיסי נסיעה בלי כניסה??
יש למישהו רעיון ?
בהוראות של החוברת הם כתבו
שנשארים כרטיסי נסיעה גם כשאוזלים הכרטיסים של האירוע עצמו
(הגיוני שיש כאלו שבאים עצמאית)
ויש להקפיד להקדים את האירוע לנסיעה.
אין מה לעשותאבל מה אני עושה עם כרטיסי נסיעה בלי כניסה??
יש למישהו רעיון ?
אפשר היה לקבל את החוברת במיילחבל ממש שאני לא ידעתי על זה
עד לרגע זה לא קיבלתי את החוברת! רק מהאשכול פה....
כל אחד יכול להתמרמר כרצונוזה מקומם שתוך חצי שעה כלל הכרטיסים נעלמו.
ככל הנראה המכסה היתה קטנה, ובהחלט בוצעו מכירה מוקדמת לאוכלוסיה שלא ברור טיבה
לא סרט.ברור לי שמופע מבוקש עם 400 מקומות
ברורלא סרט.
כל פארקי המים...
ב- 10.52 נפתח וב- 11.15 נגמרמשהו יכול להסביר לי איך כבר אזלו כל הכרטיסים למופע רבע לשפע? פשוט הזיה
תנסי כל רבע שעהמשהו יכול להסביר לי איך כבר אזלו כל הכרטיסים למופע רבע לשפע? פשוט הזיה
אחותי באשדוד אמרה לי ש5 דקות אחרי שנפתח לא היה להם כלום להזמיןאיזו עיר הזויה
למה נפתח פה כל שנה אשכול כזה על בני ברק ולא על שום עיר אחרת בארץ
עגולה?שכל שעה משחררים עוד כרטיסים,
לא יודעת...עגולה?
אזלומשהו הצליח להזמין עכשיו לתנכי?
גם אני עכשו הצלחתי.יש עוד כרטיסים !
הזמנתי מקודם כרטיסי נסיעה לחוויה בחווה ולא הצלחתי להזמין לכניסה
עכשיו כן הצלחתי!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים