כללי ארט - תיאוריית צבע.

• פותח הנושא אליהו פריד
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
נוצת הטווס.

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 666.4 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
כזה..................!!! עוד לא יצרת!

• הוסף לסימניות
יש פה מימד נוסף - מעבר לגוונים ולקומפוזיציה - יש פה מימד של "כמעט" סימטרי. ההחלטה לפרסם את היצירה דווקא במצב הלא-סימטרי-טכני, נותן לה מימד של אורגאניות. כה לחי.

• הוסף לסימניות
מיוחד במינו!

• הוסף לסימניות
הסבר על מה? על איך קורה כזה דבר?
זה משמים, חייבים להשלים עם המצב :(

• הוסף לסימניות
חחח...
אני רוצה הסבר מפורט כמו באשכול על פרח החיים...
אני משתגעת מהדמיון!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י זו אניאני;81171:
אני משתגעת מהדמיון!
אם זה מופעל אצלך גם, אז הוא יודע מה שהוא אומר.

• הוסף לסימניות
הדמיון שלי חייב לעבוד שעות נוספות - אחרת איך אני מעצבת?

אבל פה זה ברמה שלא הכרתי ...
- בכל אופן לא יצא לי לקבל הסברים ועוד איזה ... על כאלה יצירות.

• הוסף לסימניות
אתה מקבל השראה מכאלו דברים?

• הוסף לסימניות
:)
יפה!!!
באמת מאיפה הדמיון המפותח הזה?
אפילו בחלומות הוא לא מופיע :)

• הוסף לסימניות
או, זאת יצירה. בלי מפלצות, יופי של צבעוניות, ולא מפחיד להסתכל. אולי גם אנחנו משפיעים עליך?..

• הוסף לסימניות
הסברים? פתחתי אשכול עם הסבר למען תדעו שיש הסבר מאחורי העבודות.
רק שהדבר התקבל מאוד גרוע אצל חלק מהחבר'ה ומחקנו את האשכול.

אז כשאני מעלה עבודה, חושבים שהוא בלי קונספט.
כשמנסים להסביר\ אז אנשים כועסים.
דיברתי עם חיים דיקמן, והוא אמר לי שהוא מקבל תגובות כעוסות מגולשים.

הנה לדוגמא לתגובה שקיבלתי בפרטי.

תגובה על המיתולוגיה המצרית
<HR SIZE=1><!-- / icon and title --><!-- message -->אני מרגיש מחוייב למחות. חוץ משיגעון גדלות יש כאן דברים שהם על גבול הע"ז, ואולי עברו את הגבול.

הנושא של 10 או 11 ספירות לא שייך בכלל לענין למי שיודע אפי' שטחיות הדברים, ואני לא מתכונן להרחיב בנושאים שהם כבשונו של עולם.

הדברים שכתבת לא מתחילים ולא נגמרים.

אדם הראשון וחוה היו קצת יותר חכמים ממה שאתה מייחס להם ולא הסתפקו/התבלבלו במה שאתה אומר. כל מי שלמד על מדרגת אדה"ר לפני החטא, ועל החטא, יודע שלא היו כאן שום כאלו דברים מטופשים.

לגבי מה שאתה כותב על המקבילות לספירות, אשרי היודע. וממה שכתבת לעיל נראה שאתה לא יודע כלום.

במציאות של שרשי הבריאה אין שום ספיקות, זה מגוחך.

וז"ל הרמב"ם בהל' ע"ז פ"ב ה"ב וג':

ספרים רבים חברו עובדי כוכבים בעבודתה היאך עיקר עבודתה ומה מעשיה ומשפטיה, צונו הקב"ה שלא לקרות באותן הספרים כלל ולא נהרהר בה ולא בדבר מדבריה, ואפילו להסתכל בדמות הצורה אסור שנאמר אל תפנו אל האלילים, ובענין הזה נאמר ופן תדרוש לאלהיהם לאמר איכה יעבדו שלא תשאל על דרך עבודתה היאך היא אע"פ שאין אתה עובדה שדבר זה גורם להפנות אחריה ולעשות כמה שהן עושין שנאמר ואעשה כן גם אני.
וכל הלאוין האלו בענין אחד הן והוא שלא יפנה אחר עבודת כוכבים וכל הנפנה אחריה בדרך שהוא עושה בו מעשה הרי זה לוקה, ולא עבודת כוכבים בלבד הוא שאסור להפנות אחריה במחשבה אלא כל מחשבה שהוא גורם לו לאדם לעקור עיקר מעיקרי התורה מוזהרין אנו שלא להעלותה על לבנו ולא נסיח דעתנו לכך ונחשוב ונמשך אחר הרהורי הלב, מפני שדעתו של אדם קצרה ולא כל הדעות יכולין להשיג האמת על בוריו, ואם ימשך כל אדם אחר מחשבות לבו נמצא מחריב את העולם לפי קוצר דעתו, כיצד פעמים יתור אחר עבודת כוכבים ופעמים יחשוב ביחוד הבורא שמא הוא שמא אינו, מה למעלה ומה למטה מה לפנים ומה לאחור, ופעמים בנבואה שמא היא אמת שמא היא אינה, ופעמים בתורה שמא היא מן השמים שמא אינה, ואינו יודע המדות שידין בהן עד שידע האמת על בוריו ונמצא יוצא לידי מינות, ועל ענין זה הזהירה תורה ונאמר בה ולא תתורו אחרי לבבכם ואחרי עיניכם אשר אתם זונים, כלומר לא ימשך כל אחד מכם אחר דעתו הקצרה וידמה שמחשבתו משגת האמת, כך אמרו חכמים אחרי לבבכם זו מינות ואחרי עיניכם זו זנות, ולאו זה אע"פ שהוא גורם לאדם לטרדו מן העולם הבא אין בו מלקות.
ה' ירחם עליך​

<!-- / message -->

אז מהיום אני מתרכז בפורום עולם הטיפוגרפיה.

בע"ה אני לא מעלה יותר עבודות ארט.

• הוסף לסימניות
אלי, נשמח מאוד ליהנות ממך ברמה שכולנו מבינים. בעיצוב ובפונטים. ולא במקצוע זר שבכלל לא מתיישב על דעתינו.

חדש ימיך עם עיצוב גרפיקה ופונטים. אנו מתגעגעים לימים מקדם!

• הוסף לסימניות
נו טוב, אני מקבלת.
אבל זה לא סותר להעלות עבודות ארט ללא הסברים!

מה אכפת לכם?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י זו אניאני;81299:
מה אכפת לכם?

שאני מספר לחבר'ה על פרוג, אז שואלים אותי, 'אהההה. זה האתר ההוא עם כל החילתורים שכל אחד שעושה משו מעלה לשם גם אם זה סתם בילבולי מח?'. כבר כמעט התביישתי שאני פה.

זה הסתיים ממש על הגבול.

תודה רבה לטיפוגרף על היענות, אנו מעריכים זאת מאוד!

נשמח לראות מעבודתיך האמיתיות, שממש אין לך מה להתבייש בהם, הלוואי עלינו.

• הוסף לסימניות
ירושלמי, נראה לי שאתה מגזים, חוץ מטיפוגרף מי עוד מעלה עבודות חלטורות..
(ולא שמה שהוא מעלה זה חלטורות פשוט כך זה נתפס..)
אז יש אחד שיש לו הנאה מזה ויש כאלה שנהנים לראות וזה לא סוף העולם, אנו לא עשויים מקשה אחת. ס"ה 99.9% מהפורום הוא מקצועי להדהים.
אין עוד אתר כזה שמצד אחד מקבל כמעט כל גרפיקאי מתחיל ללא גינוני כבוד מיותרים (כל יום מתווספים בערך 2 חדשים) ומצד שני הפורום שומר על מקצועיות גבוהה.
לדעתי אפשר להמשיך עם זה רק לקבץ הכל לאשכול אחד ולא להתפרס על 20 אשכולות.
וכמובן שלא יתחילו לחקות אותו ונוצף בדברים האלה.
בכל מקרה תודה על מה שנתת עד היום מצפים מאוד לפונטים כמו בימים ההם.

• הוסף לסימניות
באלמעלה, כל מילה פנינה!

אני מצטער שדברי לא הובנו כראוי (איך אומרים הפוליטיקאים, הוצאו מהקשרם...), וודאי שהפורום מקצועי ברמה שלא ניתן להבין בכלל.

אני חולק עליך ב-99.9%, לדעתי הוא מקצועי 100%. מי שלא מקצועי או לפחות מנסה להתמקצע לא מוצא פה עניין, אין כאן חדשות אין כאן שטויות וזה לא מעניין למי שלא בתחום.

הקבלת פנים פה מדהימה. גם אם צוחקים על מישהו עושים את זה בחוש הומור משעשע בלי לפגוע ח"ו.

ועכשיו להסבר דברי, בפעמים הראשונות זה עוד היה משעשע, אבל נוצר מצב שזה נהיה גרעין הפורום כמעט. זה היו האשכולות עם הצפיות מהגבוהות ביותר, אפילו היו כאלו (אני ממש לא זוכר ניקים) שכמעט לא הגיבו בלהחמיא באשכולות של עבודות רגילות, אבל כשזה הגיע לזה הם פשוט התעוררו לחיים.

ומזה התעצבנתי בתקופה האחרונה, ולכן שמחתי שהחליט להפסיק עם זה, ואחרי זה כשמישהו שאל למי זה מפריע אז עניתי מה שעניתי.

ממש אף אחד לא שאל אותי כמו שכתבתי שם, רק התכוונתי לחדד את הבעיה לכן ניסחתי את זה בכזו צורה.

אני בטוח שיש כאלו חדשים בתחום שכשראו את זה כבר כמעט חשבו שכדי להתמקצע צריך להיות מומחה בסגנון הזה, לכן אני מציע להם שיראו כמה עבודות מדהימות טיפוגרף עשה לפני שהוא התחיל עם הדברים האלו.

סליחה אם מישהו נפגע מדברי, מקווה שעכשיו הובנתי.

והאמת והשלום אהבו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה