אריג'נט ושוב אריג'נט מי שרוצה להשתתף בהפגנה שירים אצבע

• הוסף לסימניות
את צריכה דרייבר של אינטואוס חמש?
איזה מערכת הפעלה יש לך?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י trew;829738:
המועצה לצרכנות ישראלית
http://www.consumers.org.il/

"אל תבטחו בנדיבים" אבל מהכרות דברים זזים.

ברור.... והם יעבירו גם חוק בכנסת בעניין הדרייברים של וואקום

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yaakovh;829786:
ברור.... והם יעבירו גם חוק בכנסת בעניין הדרייברים של וואקום
בפורום ציור זה צריך להגיע עם קומיקס... :)

• הוסף לסימניות
עברתי אותו סיפור היום עם אגד וקווי המהדרין. פשוט תסכול מהחוסר יחס והאטימות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אוהב0ישראל;830129:
עברתי אותו סיפור היום עם אגד וקווי המהדרין. פשוט תסכול מהחוסר יחס והאטימות
אל תזכיר לי היום אוטובוסים כי כל הקווים עשו יד אחת נגדי.
כשנהג פותח את הדלת לא בתחנה (מאחורי אוטובוס שבתחנה אבל הוא במעבר חציה) וכשמישהי באה לרדת הוא ממשיך לנסוע אז היא לא יורדת כי הוא נוסע ומדלג על התחנה כי "הוא עצר" אני חושב זה שיא טמטום חדש בשירות הציבורי...
וכמובן כמובן אם לסבתא היו גלגלים היא היתה סופרבוס...

• הוסף לסימניות
אני לא יודעת בכלל מה זה אריג'נט, אבל לא אכפת לי להצטרף למהומה לאות הזדהות.
שירי, החזיקי מעמד, העם אתך!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yaakovh;830380:
גם לצייר בלוח זה "לצייר ביד"!!
לא חשבתי אחרת...
לפעמים אני תוהה אם עודף הטכנולוגיה הזאתי לא מכבידה מעט.

• הוסף לסימניות
אם חשבתם שפרוג יעיל, אז צדקתם -
החביבים דנן החליטו 'להעניש' אותי ולא לענות יותר, או להגיב או לחזור כפי שהבטיחו -
אני לא יודעת להחליט אם חבל או מזל שהם לא מנהלים בית ספר!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה