כללי אריה ונמר ויקטורי

• הוסף לסימניות
דרוש ויקטורי של אריה ונמר עדיף בשחור לבן תודה!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני נתיבית.....
אני צריכה משהוא בסגנון הזה:

קבצים מצורפים

• צבי.jpg
    KB 19.1 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
זה צבי. תעשי חיפוש ביקשי לא מזמן "צבי ויקטורי" וקיבלתי ב"ה מצויינים

• הוסף לסימניות
זה מפרוג...

קבצים מצורפים

• african_animals.png
    KB 54.4 · צפיות: 15
  • african_animals.zip
    KB 299.3 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
GRN זה צבי אני יודעת, אני צריכה אבל נמר ואריה בסגנון הזה של הצבי בשחור ולבן
ונעמי תודה על התמונה אך אני צריכה משהוא יותר סימבולי וכמובן שחור לבן

• הוסף לסימניות
לו יכולתי לסייע...

• הוסף לסימניות
הסתדרתי עם הנמר אך האריה יושב ומחכה... הייתי עושה חיפוש אך עקב השדרוגים כנראה החיפוש לא מחפש ונותן אחרי כל מילה שורה של אשכולות לא קשורות...
אנא... אריה בויקטורי משהוא כמו האריות ששמים ליד הלוחות בארון הקודש וכו'... כל תמונה תתקבל בברכה!
תודה!

• הוסף לסימניות
יש לי משו ואני משום מה (חלק מכל הבלאגן?) לא מצליחה להעלות.
תביאי אימל?

• הוסף לסימניות
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
תודה!

• הוסף לסימניות
..

קבצים מצורפים

• אריות ויקטור.ai
    1 MB · צפיות: 22
  • אריות.jpg
    KB 13.4 · צפיות: 18

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה