כללי אריזה / דעתכם

• הוסף לסימניות
שימו לב שהאוכל בהכשר של 'כדתיא'.

מה שמזכיר לי שבגלל שטעמתי פעם את המנות של 'כדתיא' הכשרות שמוגשות בטיסות היוצאות מלונדון, אני לא יכול לאכול יותר את המנות של 'המשביע' המוגשות באל-אל.... (עוד סיבה להפסיק לטוס אל אל;)) אי, איזה אוכל זה היה, ללקק את השפתיים....

• הוסף לסימניות
מיוחד!!!

אכן התמונה עושה את הכל.................. (וגם הגרפיקאי שבחר בה.)

• הוסף לסימניות
בתחום של המחמאות אין לי מה לחדש, אלא להצטרף לכולם.
הבורדו של הסרט מדי דהוי, "מת" קצת,
המעבר הלבן בשקיפות שבא מלמעלה נקטע בחדות בצד ימין בין הסרט לתות
יאמי!

• הוסף לסימניות
מקסים! כשרק ראיתי את ההתחלה מציצה - ידעתי שזה אתה. בעיני - מושלם!

• הוסף לסימניות
באמת אין מה להוסיף. טעים.

• הוסף לסימניות
ונתנו מקסים!!

אגב שמתי לב שכולם פה רעבים :)

• הוסף לסימניות
ונתנו.. עד שאני מחמיא...
יפה כבר אמרו.. וליופי יש הרבה דרכים להגיע (במיוחד שזה טעם)
לדעתי, גם מאד מקצועי..
בהצלחה

• הוסף לסימניות
איזה שעות...

לא נשאר לי מה לומר...

שיהיה לכם בתאבון...

עיצוב מקסים!!!

הערה קטנה: אם הבלינצ'ס מתמונה, צריך לדאוג שלא יהיה הבדל רציני לבלינצ'ס האמיתיים שיהיו בתוך האריזה...
יש אנשים שזה יפריע להם.

• הוסף לסימניות
כרגיל, יפה כרגיל...

אבל גם אני חושבת שכדאי שהתמונה תהיה משקפת את המציאות שבתוך האריזה..

• הוסף לסימניות
תודה לכולכם!
לא לגלות? למה לא?
שתדעו שלעשות משהו יפה לא מחייב 3 שעות עבודה וכו'.

• הוסף לסימניות
Yammy

• הוסף לסימניות
אולי Yummy
:)

• הוסף לסימניות
אחרי ההערות שהעלו פה לגבי תאימות עם המוצר בפנים, כשאני מסתכלת שוב בתמונה המגרה הזו, אני נזכרת במוצרים שרכשתי בעבר שהתמונה לא התאימה למוצר שבאריזה. זה מתסכל ולא הוגן. לדעתי צריך לצלם את המוצר האמיתי, כמובן באמצעות מקצוען ותאורה מתאימה, אבל שיהיה מזכיר או קרוב למציאות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה