כללי אריזת מוצר

• הוסף לסימניות
מישהו יכול לאמר לי,
טווח מחירים/תמחור משוער
לעיצוב אריזת מוצר?
(מדובר על עיצוב אריזת קרטון,
שני צדדים, אם זה עוזר לכיוון.)

תודה רבה.

• הוסף לסימניות
תראי לנו את העבודות שלך ונוכל להתרשם מהרמה העיצובית שלך

• הוסף לסימניות
אני קופירייטרית, לא מעצבת.

שואלת עבור לקוח שהזמין אצלי
את הקופי, ורוצה לדעת כמה
אמור לעלות לו העיצוב.

אפשר הערכה גסה, כיוון?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גוגלית;2414521:
מישהו יכול לאמר לי,
טווח מחירים/תמחור משוער
לעיצוב אריזת מוצר?
(מדובר על עיצוב אריזת קרטון,
שני צדדים, אם זה עוזר לכיוון.

חסר המון מידע. כמו:
פריסה מוכנה או לא? כמה קיפולים וכו'
עיצוב לפי גריד מוכן \ סדרה קיימת או עיצוב חדש?
מוצר חדש או קיים?
מייצר (מפעל) קיים או חדש?
אחריות על ההדפסה?
ועוד שאלות ממקדות ...

2 צדדים- לא קיים כזה דבר
(אתם לא תרצו ש2 הצדדים האלו יעוצבו וכל השאר ישאר לבן, נכון?)

• הוסף לסימניות
אני עיצבתי די ממזמן קופסה עם 4 צדדים, לקחתי 1200

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י עוד אחד;2415291:
אני עיצבתי די ממזמן קופסה עם 4 צדדים

צריך להבהיר כאן משהו:
אולי עיצבת בפועל - 4 צדדים אך לכל קופסא יש מינימום 6 צדדים + קיפולים לפתיחה/הדבקה

• הוסף לסימניות
נכון, 6 צדדים..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה