אריינע בוחער

• הוסף לסימניות
וואו, ממש סיפור!
אהבתי מאד!!!

• הוסף לסימניות
מה הסיפור? תספרי לי
תמונה יפה וסטנדרטית

• הוסף לסימניות
לטעמי זה סיפור
נער בר מצווה עם חליפה בוהקת וחדשה (לא יודעת איך זה נקרא, אני לא חסידית...)
מבט נרגש ונבוך, ומה שעומד מאחוריו...
או יותר נכון מה שעבר עד שהגיע לרגע הזה.
אם הייתי סופרת אולי הייתי יכולה לתאר ולספר את זה טוב יותר..

• הוסף לסימניות
במחשבה שניה, אולי מה שתפס אותי בתמונה הזו זה האותנטיות - הסיפור כאן הוא אמיתי
בניגוד לתמונות סטודיו או חוץ של ילדים, שגם שם לפעמים יש סיפור, אבל בדרך כלל הוא מבוים.
(כלומר הצלמת מוצאת את הרקע והאביזרים, והיא יוצרת, וכביכול ממציאה, את הסיפור, ואני כמובן לא מזלזלת - גם זו אומנות!)

• הוסף לסימניות
בגלל שאת לא חסידית את רואה בזה סיפור וכנראה גם הצלם
אבל אני חסידית אז זה סטנדרטי ורגיל
התמונה עצמה יפה וטובה טכנית אבל את הסיפור חיפשתי:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צילומית;2341295:
בגלל שאת לא חסידית את רואה בזה סיפור וכנראה גם הצלם

נכון. אני ליטאי. ושמח להפגש עם כל המגזרים.
הסיפור הקטן כאן הוא איך שהוא תופס בפאות.. בגלל שזה מאופיין אצל חסידים ביקשתי ממנו. יכול להיות שלך זה לא אומר כלום. בשבילי זה הרבה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חפציבה;2339380:
נער בר מצווה עם חליפה בוהקת וחדשה (לא יודעת איך זה נקרא, אני לא חסידית...)

בחסידית קוראים לזה "קפטה".:D.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה