תנו לי ביקורת ארי חוגג 3

• הוסף לסימניות
....
4.jpg

7.jpg

ּּ8.jpg

12.jpg

9.jpg

18.jpg

10.jpg

13....jpg
14.jpg

17.jpg

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אמהלה שהוא נראה בת
ואיך אפשר לוותר על השיער הזה...
התמונות יפיפיות
האחרונה רוויה מדי

• הוסף לסימניות
מדהים
איזה יופי של סט
הצבעים מרהיבים

• הוסף לסימניות
מהממם מירי!

• הוסף לסימניות
וואו איזה תמונות אלופות!!!
עיבוד מהמם וילדים מתוקים!

• הוסף לסימניות
משגע!!
חדות מטורפת
והפוזות שלהם והתפיסות שלך- מהמםם :)

• הוסף לסימניות
פוזות מדהימות..
ושיער מושלם..

• הוסף לסימניות
מהמם!!!
איפה קונים נדנדה כזאת?

• הוסף לסימניות
תמונות יפות המשפחתית מהממת,
הראשונה נראית לי קצת אדומה בפנים

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
סט מדהים מדהים!
תפיסות מושלמות...

• הוסף לסימניות
וואוו איזה סט מושלם!!!!

• הוסף לסימניות
מושלם!
האחרונה הכי!

• הוסף לסימניות
וואוווו
תמיד אני כותבת את המילה הזאת (וואוווו) אבל עכשיו אני באמת כותבת את זה אמיתי מהלב
ווואאאאאווווווווווווווווווו
משגע
סט נדיר אהבתי
במיוחד את התמונה של הילדה הגדולה שרואים את כולה בשמלה שחור לבן עיגולים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה