ארכיון הוועדה - מישהי מצליחה להוריד מסמכים?

• הוסף לסימניות
זה לא הוועדה הראשונה שאני נתקלת בבעיה הזו ואשמח לדעת אם זה בעיה רק של הגדרות מחשב או בעיה כללית
אני מנסה לצפות במסמכי הגרמושקות וכו בקישורים הבאים
אשמח אם מישהי תחלץ לעזרתי
זה הראשון - אני צריכה את הגרמושקה
http://zefat.complot.co.il/newengine/Pages/request2.aspx#request/2001219
ופה גם למרות שזה וועדה אחרת לגמרי - אני צריכה את הגרמושקה
http://www.vaadamt.co.il/newengine/Pages/request2.aspx#request/20150232
תודה רבה מאד לכל מי שמנסה

• הוסף לסימניות
ניסיתי, לא הצלחתי גם כן,
כמה פתרונות שעזרו לי במקרים כאלו:
1. לבדוק האם זה החסימה של האינטרנט- ואם כן- לבקש לפתוח לא רק את האתר אלא גם הורדות מהאתר
2. לנסות באקספלורר

• הוסף לסימניות
ניסיתי, לא הצלחתי גם כן,
כמה פתרונות שעזרו לי במקרים כאלו:
1. לבדוק האם זה החסימה של האינטרנט- ואם כן- לבקש לפתוח לא רק את האתר אלא גם הורדות מהאתר
2. לנסות באקספלורר
תודה שניסית
אקספלורר גם לא עבד לי
מעריית ירושלים כן הצלחתי :rolleyes:מעניין למה

• הוסף לסימניות
אולי עוד מישהי שמוכנה לנסות??

• הוסף לסימניות
ניסיתי.
שניהם לא הצליחו

• הוסף לסימניות
איזה כיף ככה!
הרבה מאתרי העיריות מ'אוררים' (ERROR) יותר מאשר נותנים את המידע...

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
איזה כיף ככה!
הרבה מאתרי העיריות מ'אוררים' (ERROR) יותר מאשר נותנים את המידע...
באמת מדהים עם זה היה עובד !
מהבוקר אני פותחת אתרים שונים ועריות שונות ...חוץ מעריית ירושלים לא מוריד כלום
ואגב - האתר נעשה עי"י אותה חברה בכולם (חוץ מעריית ירושלים)
אני שוקלת לפנות אל התמיכה שלהם
ואשמח עם עוד כמה שזה מפריע להם יפנו
אגב- פרוטוקלים של ישיבות וועדה זה מוריד ,גרמושקות לא :(

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה