חרדי בנשמה
משתמש צעיר
- הוסף לסימניות
כינוס המועצת אחרי הבחירות תשל"ז באיזור התאריכים שכתבתיאיזה מאמר
הבחירות היו בכ"ט אייר ובד' תמוז הורכבה הממשלה
תודה מראש!
כינוס המועצת אחרי הבחירות תשל"ז באיזור התאריכים שכתבתיאיזה מאמר
כינוס המועצת אחרי הבחירות תשל"ז באיזור התאריכים שכתבתי
הבחירות היו בכ"ט אייר ובד' תמוז הורכבה הממשלה
תודה מראש!
גליונות מדורים מתשפ"ב
תבקש משהו ספציפיגליונות מדורים מתשפ"ב
אשמח לכמה שתוכל, אין לי משהו ספציפיתבקש משהו ספציפי
לא יכול להעלות כאן 50 חוברות
אני ממש מכור לנוסטלגיהזה סוד צבאי שאחשוף אותו כאן...
יש תוכנה שנקראת הארכיון היהודי, עיתונות יהודית של 180 שנה...
אפשר לקנות אותואני ממש מכור לנוסטלגיה
איך משיגים את התוכנה????
וואוו מצאתי את זה עכשיו בגוגלאפשר לקנות אותו
סביבות 13,000 אם אני לא טועהוואוו מצאתי את זה עכשיו בגוגל
זה סיפור של יותר מ10 אלף ש"ח......
יש עכשיו מבצע - ₪ 10,700.00 בלבד...סביבות 13,000 אם אני לא טועה
יש לך הזדמנות לחסוך ברגע אחד כ2,300 ש"ח...יש עכשיו מבצע - ₪ 10,700.00 בלבד...
גם אני אשמח מאודאשמח לקבל את מוסף המודיע של רייניץ על הנדלן מאד מעניין
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים