נספח לאתגר ארכיטקטורה של רגשות • נספח לאתגר 255

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני די מתלבט האם זה עומד בכללי האתגר , מטרת האתגר היא צורת הבניין שתביע את הרגש ולא רגש שמגיע מבניין , אני מקווה שההבדל מספיק מודגש אני ישאיר את התמונה כי אולי לא הייתי מספיק ברור
אני גם התלבטתי בזה והכרעתי לבסוף שלמעשה כיון שהכל זה חלק מהבנין זה נחשב שצורת הבנין מביעה רגש, זה לא שסתם הדבקתי עיצוב על בנין, אלא זה חלק מהעיצוב של הבנין.

• הוסף לסימניות
אני די מתלבט האם זה עומד בכללי האתגר , מטרת האתגר היא צורת הבניין שתביע את הרגש ולא רגש שמגיע מבניין , אני מקווה שההבדל מספיק מודגש אני ישאיר את התמונה כי אולי לא הייתי מספיק ברור
לא הבנתי מספיק את ההבדל...???

• הוסף לסימניות
אני גם התלבטתי בזה והכרעתי לבסוף שלמעשה כיון שהכל זה חלק מהבנין זה נחשב שצורת הבנין מביעה רגש, זה לא שסתם הדבקתי עיצוב על בנין, אלא זה חלק מהעיצוב של הבנין.
@פנחס ציור עיפרון
בכל מקרה הרכבת כבר יצאה מהתחנה, הסוסים ברחו מהאורווה ושאר הקלישאות, נראה לי שאין ענין לתקן את כללי האתגר אחרי שהוא כבר יצא לדרך.
אגב, הקישור לנספח לא תקין

• הוסף לסימניות
@פנחס ציור עיפרון
בכל מקרה הרכבת כבר יצאה מהתחנה, הסוסים ברחו מהאורווה ושאר הקלישאות, נראה לי שאין ענין לתקן את כללי האתגר אחרי שהוא כבר יצא לדרך.
אני לא מסכים איתך , כיון לא זו הייתה כוונת המשורר . אני ממש לא רציתי תמנות של בניינים צוחקים בוכים או כועסים זה לא הייתה כוונתי בכלל
ולכן אני רואה לנכון לתקן את טעותי ולהגיד מפורש יותר מה הייתה הכוונה שלי
ראה מה שכתבתי כאן

• הוסף לסימניות
זה למשל תקין ?
ChatGPT Image May 13, 2025, 11_03_41 PM.png

• הוסף לסימניות
באמת לא מובן - ליצור מבנה בצורת מה?

• הוסף לסימניות
באמת לא מובן - ליצור מבנה בצורת מה?
בניין שבא לתאר רגש , אדריכל שבא לבנות בניין מעניין שבא להביע רגש הוא לא יצור בניין מחייך כי זה לא משהו מקורי ומעניין הוא ירצה להביע את זה על ידי משהו מיוחד

לדוגמא עם נרצה להביע את הרגש כעס נצטרך לעשות משהו דרמטי וקוצני שרוצה להתפרץ החוצה כמו זה
1747167486939.png

• הוסף לסימניות
למה לא מצביעים לפי הקריטריונים של האתגר??
נראה לי שקריטריון ראשון להצבעה על יצירה זה שהיא עונה על כללי האתגר, לא?!

• הוסף לסימניות
אנשים שמצביעים בדרך כלל לא מסתכלים על הקריטריונים אלא על היצירה שהם אהבו

עם הולכים לפי מה שאני ביקשתי רוב היצירות באתגר לא עומדות בכללי האתגר

• הוסף לסימניות

@פנחס ציור עיפרון
דיון חשוב 😂😂
נהנתי מעמקות.. 😉
[ושלא ישמע שאני מזלזל בחוקת האתגר.. סתם נהנתי מהדיון]

• הוסף לסימניות
טענה שכבר עלתה המון פעמים, והתשובה לכאורה פשוטה, כי המדרגים באתגרים הם ברובם לא המייצרים בעצמם, אלא משתמשי פרוג, ממקצועניים כאלו ואחרים ועד סתם סקרניים שאוהבים יצירות יפות
ולכאורה אין לזה פתרון.... ולכן היצירה המנצחת הוא לא תמיד היצירה הכי מקצועית

• הוסף לסימניות
טענה שכבר עלתה המון פעמים, והתשובה לכאורה פשוטה, כי המדרגים באתגרים הם ברובם לא המייצרים בעצמם, אלא משתמשי פרוג, ממקצועניים כאלו ואחרים ועד סתם סקרניים שאוהבים יצירות יפות
ולכאורה אין לזה פתרון.... ולכן היצירה המנצחת הוא לא תמיד היצירה הכי מקצועית
וק"ל.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה