• הוסף לסימניות
העיטוף כאן לא מושלם, והיא ישנה רק ברפלקס כל תזוזה העירה אותה.
הילדים חגו מסביב רוצים להצטלם ולקפוץ על הפוף...
המגבלות של ה85 חתכו ידיים ורגליים. (כי לא היה סולם)
אבל בסוף גיליתי תמונה אחת שהידיים והרגליים של התינוקת והארנבונת שלמות ברוך ה',.

אוהבת אותה מאד (למרות שאמא של התינוקת לא אוהבת את צורת השכיבה האנכית) ואוהבת גם את העיבוד של בין לשחור לבן לצבעוני (כי רציתי שניהם, אז הלכנו על האמצע)
ואתן, מה אומרות?
על העיבוד, עיטוף, צורת שכיבה..
אל תהססנה לומר.. כי אולי בפעם הבאה שאסכים לצלם ניו בורן (אם תהיה פעם כזו) אשפר לפי הערות

עד כאן החפירה :)

• הוסף לסימניות
מאד אהבתי את הצבעים והעיבוד.
בקטנה- העיטוף קצת בורח מלמטה.
ממש מותק!!!
היה יותר מוצלח לדעתי תמונה רוחבית או פחות ממורכזת

• הוסף לסימניות
העיטוף כמו שאמרת לא מושלם
אבל אפשר לנסות לסדר קצת בפ"ש (עשיתי קצת בחפיף שתביני למהאני מתכוונת)
הצבעים- ענין של טעם. אני לא מתחברת. או צבעוני או ש"ל
הקימפוז עדיף ככה בעיניי

קבצים מצורפים

• ‏‏♥ - עותק.png
    KB 345.8 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י מירי קוגלמן;2211227:
העיטוף כמו שאמרת לא מושלם
הצבעים- ענין של טעם. אני לא מתחברת. או צבעוני או ש"ל
הקימפוז עדיף ככה בעיניי

ואו תודה!!
אוהבת מאד,
ניסיתי לעשות משהו כזה ולא יצא לי כל כך יפה.

• הוסף לסימניות
-

ממש התחברתי. מירי . הקפצת אותה!!

• הוסף לסימניות
המקורית מהממת!!!
לא צריך להיות מרובעים גם בצילום יש יוצא מן הכלל

• הוסף לסימניות
אני ממש אהבתי!

• הוסף לסימניות
תורת השכיבה יפה והעיטוף חמוד
העיבוד עשה אותה בובת חרסינה

• הוסף לסימניות
התמונה מהממת, לא נורא על העיטוף. אני חושבת שעיבוד הצבעים מושלם רק לדעתי כדאי להשאיר את מקומות הגוף במקורי, שאר התמונה יכולה להיות צבעים אפלים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה