התייעצות ארנונה עיריית ירושלים

• הוסף לסימניות
שלום לכולם,
אשמח לעצתכם בנושא שקרה עם הבקשה להנחה בארנונה עבור אבא שלי.

מילאנו את הבקשה עצמה בזמן, כמו בכל שנה, אבל השנה העירייה דרשה לצרף מסמכים נוספים שלא נדרשו בעבר. את המסמכים היינו צריכים להוציא מהביטוח הלאומי, ורק אחרי שקיבלנו תור והמסמכים הונפקו – המועד האחרון להגשה באתר כבר עבר.

ניסיתי כעת להגיש מחדש דרך האתר, אבל זה כבר לא מאפשר.

האם מישהו נתקל במקרה דומה?
האם יש דרך לפנות לעירייה כדי שיקבלו את המסמכים באיחור, או אולי להגיש ערעור/בקשה חריגה?
אשמח לשמוע מניסיון של אחרים איך נכון לפעול במצב כזה.

תודה רבה מראש לכל מי שיעזור 🙏

• הוסף לסימניות
למה להגיש מחדש ?
אין אפשרות להשלים מסמכים לבקשה שהוגשה לפני ה31 לאוגוסט?

• הוסף לסימניות
כדאי לדעת כלל גדול במקרים דומים (לאו דווקא בארנונה): אם יש דד-ליין להגשת בקשה/תביעה כלשהי הכרוכה בהצגת מסמכים שעדיין לא ניתן להשיגם, צריך להגיש את הבקשה/התביעה במועד ולציין בה כי המסמכים החסרים יוצגו ברגע שיהיו נגישים.
ארע כדבר הזה לאחדים מבני משפחתנו וזה עבר חלק, בלי בעיות.

• הוסף לסימניות
תודה רבה לכל העונים.
התקשרתי למספר שנתנו פה, הם שלחו לי איזה קישור להשלים את החסר, מקווה שיסתדר.
אם יש למישהו רעיונות נוספים אשמח שישתף ייש כוח עצום.
אני כמובן אעדכן לתועלת הציבור איך זה יסתיים.

• הוסף לסימניות
תודה רבה לכל העונים.
התקשרתי למספר שנתנו פה, הם שלחו לי איזה קישור להשלים את החסר, מקווה שיסתדר.
אם יש למישהו רעיונות נוספים אשמח שישתף ייש כוח עצום.
אני כמובן אעדכן לתועלת הציבור איך זה יסתיים.
אשמח לדעת כיצד הסתיים
כי אני עדיין מסובך עם זה.
והבנק כבר במינוס כי הם הוציאו את הכסף לבד

• הוסף לסימניות
אשמח לדעת כיצד הסתיים
כי אני עדיין מסובך עם זה.
והבנק כבר במינוס כי הם הוציאו את הכסף לבד
עדכון טרי משבוע שעבר,
התקשרתי למספר שנתנו פה, הם שלחו לי קישור לפניות הציבור של מחלקת הארנונה,
מילאתי טופס אם הסבר משכנע
למה לא עשיתי הכל במועד
וברוך השם הם נתנו לי להשלים את הטופס החסר.
אז תודה לכל העוזרים והמסייעים תבורכו משמיים.
עצתי לך שתכנס לקישור https://www.jerusalem.muni.il/he/residents/arnona/direct-contact/
תמלא את הבקשה בצורה עניינית, עם הסבר משכנע
ושיהיה בהצלחה בעז"ה, תעדכן שתצליח

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה