ארץ הצוק

• הוסף לסימניות
בהחלט יפה מאוד
HDR מכמה חשיפות ?
אפשר לתת הבהרה קטנה לצוק עצמו משמאל ..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דוד דנברג;849304:
בהחלט יפה מאוד
HDR מכמה חשיפות ?
אפשר לתת הבהרה קטנה לצוק עצמו משמאל ..

תודה.

שלש חשיפות.

יתכן ואתה צודק לגבי ההבהרה, השאלה היא האם זה לא יתן מראה שטוח לצוק.

• הוסף לסימניות
במבט שני שמתי לב שכנראה זה הפריע לי בגלל שזה רק בצד השמאלי (לכאורה היה שם ענן) לעומת הצד הימני שכן מואר למרות שבשמים אין הבדלים ...
מראה שטוח ? כנראה עניין של טעם ...
תודה על המידע, ואם אפשר עוד שאלה, באיזה תוכנה אתה עורך HDR ?

• הוסף לסימניות
אתה עדיין שם?

איזה כיף לצלמים, הולכים לטייל, ואח"כ נהנים מהטיול כל החיים :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דוד דנברג;849312:
באיזה תוכנה אתה עורך HDR ?

Photomatix

נכתב ע"י חיוך;849334:
אתה עדיין שם?

איזה כיף לצלמים, הולכים לטייל, ואח"כ נהנים מהטיול כל החיים :)

ממש לא, הייתי שם יום אחד במהלך חופשת הקיץ :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י כדרלעמר;849346:
ממש לא, הייתי שם יום אחד במהלך חופשת הקיץ :)
צילום יפה, הים יצא ירוק, אולי בגלל העיבוד?

מקום מיוחד, עשיתי שם עבודת שורשים עם הבת שלי...:)

• הוסף לסימניות
בס"ד

1. ב- HDR הרעיון הוא לא לתת פרטים בכל הפריים? למה הצוק כהה?
2. העריכה נראית לי מוגזמת ממש - השמים.
3. ולדעתי כשעושים HDR הרעיון הוא כך: הנושא המרכזי והמעניין ביותר הוא הצוק. אותו אבוא לצלם בשעה בה האור הטבעי עושה אותו הכי יפה (זריחה או שקיעה) ובHDR אסדר את שאר הפרטים (שמים וים).

כדרלעמר, בהצלחה ואם טעיתי תקן אותי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יעקב1;849452:
בס"ד

1. ב- HDR הרעיון הוא לא לתת פרטים בכל הפריים? למה הצוק כהה?
2. העריכה נראית לי מוגזמת ממש - השמים.
3. ולדעתי כשעושים HDR הרעיון הוא כך: הנושא המרכזי והמעניין ביותר הוא הצוק. אותו אבוא לצלם בשעה בה האור הטבעי עושה אותו הכי יפה (זריחה או שקיעה) ובHDR אסדר את שאר הפרטים (שמים וים).

כדרלעמר, בהצלחה ואם טעיתי תקן אותי.

1. אצלי במסך יש פרטים של כל הצוק, רק שהצד השמאלי מעט יותר כהה בגלל זוית השמש.

2. צורת העננים הייתה במציאות, הצבעים התחזקו בזכות העיבוד, עניין של טעם.

3. לא הייתה לי אפשרות לצלם בשעת זריחה/שקיעה והשתמשתי בHDR לקבל צבעים טובים ופרטים בכל הפריים.

תודה רבה יעקב!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה