אשא עיניי...

• הוסף לסימניות
....מה תגידו?

קבצים מצורפים

• אשא עיני2.jpg
    KB 270.8 · צפיות: 30
  • הוסף לסימניות
וואהו!
סגנון חדש?

• הוסף לסימניות
הי, לדעתי הלוגו שלך של צילום ילדים ממש לא מתאים פה....
שימי תשם שלך סתם.

• הוסף לסימניות
קשה לחוות דעה בגודל כ''כ קטן של תמונה, והחתימה מאוד מפריעה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י msphoto;759968:
קשה לחוות דעה בגודל כ''כ קטן של תמונה, והחתימה מאוד מפריעה.

הוספתי קרופל'ה קטן....

• הוסף לסימניות
קחי את ההמלצה של כולם ותשני את החתימה . היא מתאימה לתמונות ילדים!

את קשורה לרחלי נוימן הציירת?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מיכאל דב;760047:
קחי את ההמלצה של כולם ותשני את החתימה . היא מתאימה לתמונות ילדים!

את קשורה לרחלי נוימן הציירת?

אממ...לא,אני לא ציירת,ולא קשורה אליה...:)

• הוסף לסימניות
ישנה גם צלמת ששמה רחלי נוימן אבל זו וודאי לא את... לפי התמונות שיש ממנה אני מתאר לעצמי שזו איננה את.. או שכן?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מיכאל דב;760050:
ישנה גם צלמת ששמה רחלי נוימן אבל זו וודאי לא את... לפי התמונות שיש ממנה אני מתאר לעצמי שזו איננה את.. או שכן?
לא יודעת
תראה לי תמונה ואני אדע להגיד...:confused:
למרות שלא נראלי שזו אני....

• הוסף לסימניות
לא ממש אפשר להתרשם בכזה גודל.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה