מידע שימושי אשדודים? אולמות ? יש? שתפו אותי

• הוסף לסימניות
אני מחפשת אולם, לשבע ברכות קטן,
סוג 40 איש,
עדיפות לאזור רובע ז',

מכיון שאני לא מכירה את אשדוד-
וגיסותי האשדודיות לא מתנדבות להניע את העסק,
אאלץ להעזר בקהל הקדוש דכאן,
אז אנא-
שמות, מיקום, מספרי טלפון, מחיר,
כל מה שיש לכם במאגר,

תודה רבה מראש!

• הוסף לסימניות
יש אולם חדש בבית פנחס בעלזא לכחמישים איש
אנסה להשיג לך מספר אחר הצהרים

• הוסף לסימניות
עטרת צבי
08-8550005
וזה מחיפוש שעשיתי בפרוג, מקוה שלא התחלפו מספרים

בית דוד שאול:053-3153110
בית ברלינר: 053-3121350
חנצינסקי: 053-3160584

• הוסף לסימניות
יש אולם חדש בבית פנחס בעלזא לכחמישים איש
אנסה להשיג לך מספר אחר הצהרים
זה המספר 086112568
עונים בשעות הבוקר עד שתיים בצהרים

• הוסף לסימניות
אני מחפשת אולם, לשבע ברכות קטן,
סוג 40 איש,
עדיפות לאזור רובע ז',

מכיון שאני לא מכירה את אשדוד-
וגיסותי האשדודיות לא מתנדבות להניע את העסק,
אאלץ להעזר בקהל הקדוש דכאן,
אז אנא-
שמות, מיקום, מספרי טלפון, מחיר,
כל מה שיש לכם במאגר,

תודה רבה מראש!
שימי לב להודעה הקודמת

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה