עזרה אשדודים? אני צריכה עזרה לגבי תחבורה

• הוסף לסימניות
איך אני מגיעה מתחנת רכבת לרובע ז' (רח' רשב"י) ?
קווי אוטובוס/ מוניות שירות?

תודה!

• הוסף לסימניות
יש אוטבוס ישירות מתחנת רכבת לרובע ז' קו 85.
איפה ברשבי?

• הוסף לסימניות
יש לאחרונה קו חדש שמגיע מתחנת הרכבת ל ז החדשה
קו 25
הוא מגיע לתחנת רכבת כל 30 דקות ב ...ועשרה ובעשרים ל...
יש אותו אני חושבת עד השעה שמונה

• הוסף לסימניות
קו '85' או '85א'
יש כל 20 דקות (פעם זה ופעם זה).

נסיעה טובה.

• הוסף לסימניות
85 לא מגיע לרכבת
רק 85 א
רק שהוא עושה סיבוב בכל הרובעים החרדים
קו 25 תוך 5 דקות נמצא ברשבי

• הוסף לסימניות
85 לא מגיע לרכבת
רק 85 א
רק שהוא עושה סיבוב בכל הרובעים החרדים
קו 25 תוך 5 דקות נמצא ברשבי
גם 85 מגיע לרכבת,
ו'כל הרובעים החרדים' פירושו שהוא עושה סיבוב חמש דקות ברובע ח' ומשם נוסע ישר לרשב"י ברובע ז' [גם 85 וגם 85א]

• הוסף לסימניות
צריכה להגיע לתחנה בין ר' טרפון ליהודה הנשיא (אמרו לי מול "דהרי" (?) ).
אז אני צריכה 85/85 א'/ 25 .

תודה לכולם!!

• הוסף לסימניות
אה, שכחתי עוד משו,
הדרך חזור לתחנת רכבת אותו דבר? אותם קווים?

תודה!!!

• הוסף לסימניות
כן
רק כמובן בתחנה ממול
קו 25 אין מידי מאוחר
85 יש אני חושבת עד אזור השעה 12

• הוסף לסימניות
לא כדאי לך בכלל קו 85. הוא עושה סיבובים ממש מיותרים.
בהלוך רק 25, מגיע לתחנה מול דהרי תוך 4-5 דקות, ובחזור כדאי לך לצאת מרשבי לרחוב רבי טרפון, ללכת ישר עד הכיכר ולחצות את הכביש לרחוב שדרות ירושלים וללכת שמאלה עד שאת רואה תחנת אוטובוס. (בערך 5-7 דקות הליכה סה"כ)
יש שם קו 27, 17, 142, 152 ויכול להיות שקווים נוספים, גם עד שעות מאוחרות. כל אוטובוס שמגיע את יכולה לשאול את הנהג אם מגיע לרכבת. בדרך כלל יש בתדירות גבוהה.
בהצלחה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה