אשדודים יקרים - מלא כרטיסי אשראי שאבדו במכולת

• הוסף לסימניות
אשדודים - שימו לב!!!

אתמול בבקר נכנסתי למכולת בבעל הנס ליד ויז'ניץ ונדהמתי
ממש בהישג יד בקופה היו לא פחות מ 30 כרטיסי אשראי שכנראה נשכחו בזמן הקנייה
וכולם בתוקף מלא מוגשים לצרכן לבדוק האם ישנו כרטיס השייך לו או שהוא מכיר של מי זה.

שאלתי בתדהמה לפשר הדבר את הקופאית ונדהמתי לתגובה: "תבדוק אולי זה שייך למישהו שאתה מכיר"
אמרתי לה: "ואם אני עם כיפה אבל לא ממש ירא שמיים? ... אתם לא דואגים שאולי מישהו יחליט לקחת ולבצע רכישות ללא הגבלה?"

טוב ... אני לא בא בטרוניה לקופאית, אין לי ספק שהעובדה הפלאית הזו לא נעשתה ביוזמתה.

לסיכום: אם יש סיכוי שאבד לכם כרטיס אשראי ... אז ... רוצו לחפש במכולת ... לפני שיבוא "שודד" ...

עמי

• הוסף לסימניות
זה המצב בכל חניות המזון ......

• הוסף לסימניות
זה המצב בכל חניות המזון ......
זה עצוב מאד ... נותנים כאן פתח חמור לכל תאב בצע פשוט לקחת כרטיס ולעשות כרצונו. אני פשוט מרחם על בעלי הכרטיס שיצטרכו לאחר מכן לעמוד מול חברות האשראי ולתרץ מהיכן בוצעו קניות מוזרות שלא שייכות להם.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה