דרוש מידע אשדודים, תעזרו לי רגע

• הוסף לסימניות
אני מחפש בית כנסת (ליטאי/חסידי) הכי קרוב לפארק הפיראטים
לתפילת שחרית מחר

כמו"כ מחפש חנות לקנות מוצרים ומאפים לארוחת בוקר שפותחת מוקדם באיזור הנ"ל.

אשמח לכתובות מדוייקות ככל האפשר
(בשביל הוויז)

תודה!

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
חנות למוצרים כשרים, אני מסופקת אם יהיה באיזור.
אבל אם אתה עם רכב, אפשר לקנות ברובע ז' "דהרי" - רשב"י 15 , פותחים כבר ב6:20 בערך...
גם "ברכל" - ינאי 7, פותח בשעה 7:00.
שם באיזור, אין חנויות כשרות, לדעתי.
לגבי בית כנסת, יש באיזור הסיטי של הרב אבוחצירה. אבל לא חסידי ולא ליטאי.

• הוסף לסימניות
אבל אם אתה עם רכב, אפשר לקנות ברובע ז' "דהרי" - רשב"י 15 , פותחים כבר ב6:20 בערך...
תודה ענקית

כמה זמן נסיעה עם רכב לשם?

• הוסף לסימניות
בשעות הבוקר המוקדמות, כאשר הכבישים ריקים, לדעתי, שמונה עד עשר דקות.
אבל אני לא נוהגת.

• הוסף לסימניות
אגב, "דהרי" - זו מאפיה , שגם מוכרת מוצרי חלב ועוד.
"ברכל" זו צרכנית מזון ופחות מאפים.

• הוסף לסימניות
יש בסיטי כמה סופרמרקטים,
ויש סופר שפתוח 24/7,
אם ממש צריך.

• הוסף לסימניות
ברכל שייכך לרשת נתיב החסד.
יש להם כמה סניפים ברובע ז'.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה