אשדוד אש-דוד

• הוסף לסימניות
יש לי היום בלילה ארוע באשדוד מה אתם אומרים ליסוע או שזה מסוכן כרגע?

• הוסף לסימניות
ע"פ הנחיות פיקוד העורף ניתן להמשיך בשגרת חיים רגילה באשדוד

• הוסף לסימניות
לא צריך להגזים לפי דעתי...
אשדוד חיה ונושמת. האירועים מתקימים כרגיל.
כרגע הערבים יודעים לכוון יופי על שטחים פתוחים. ב"ה. שימשיכו כך...

• הוסף לסימניות
אין מה לפחד לבוא לאשדוד.
רק לקחת בחשבון שהרחובות בערב ריקים וזה די מפחיד...
מה שאזעקה אחת יכולה לחולל!
כל הילדים בבית, רחובות מרוקנים, פחד מכל צפירת אמבולנס,
לא עלינו!

• הוסף לסימניות
תגיד gol אתה אשדודי?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י gol;544921:
אין מה לפחד לבוא לאשדוד.
רק לקחת בחשבון שהרחובות בערב ריקים וזה די מפחיד...
מה שאזעקה אחת יכולה לחולל!
כל הילדים בבית, רחובות מרוקנים, פחד מכל צפירת אמבולנס,
לא עלינו!
שטויות והבלים!@!%$#!!!

זה נשמע שאתה גר בצפון תל אביב - או סתם אדם מנותק ותלוש מהמציאות.
אתה מוזמן לבקר בעירנו - אשדוד, ולהווכח בטעותך.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י r_a;544989:
שטויות והבלים!@!%$#!!!

זה נשמע שאתה גר בצפון תל אביב - או סתם אדם מנותק ותלוש מהמציאות.
אתה מוזמן לבקר בעירנו - אשדוד, ולהווכח בטעותך.

גם אני מצטרף להנ"ל

אשדודי בדם

• הוסף לסימניות
ארץ אשר תמיד עיני ה' אלוקיך בה מראשית השנה ועד אחרית שנה...

• הוסף לסימניות
...

• הוסף לסימניות
רק דיברתם על אשדוד.....
:(
נשמעה אזעקה

• הוסף לסימניות
נפל ברובע ז' איך הלחץ??? מה קרה?

• הוסף לסימניות
לא יודעת איפה נפל.. (אני לא באשדוד עכשיו)

טוב.. עכשיו אמרו לי שב"חולות אשדוד". לא יודעת מה זה אומר....

• הוסף לסימניות
לא נפל ברובע ז',יצאו כמה טילים, נפל בין יבנה לחולון וכן באשדוד עצמה- ליד בית הדר סמוך לנמל.
גוש דנים תתכוננו לאזעקות....
אני אשדודית מלידה.
ולא הגזמתי בתאורים. אתמול ב-11 בלילה הרחוב היה נראה כאילו 3 בלילה, פחד היה ללכת. גינות הילדים ריקות בשעה 4:00 בצהרים, מה מוגזם פה?
זה עצוב!

• הוסף לסימניות
הנמל הוא אחד היעדים האסטרטגיים ביותר, ה' ישמור

מתברר שלסרי עשה בשכל כשסגר את המוסדות..

• הוסף לסימניות
תסלחו לי, אבל אם מישהו מהחמאס מציץ בפרוג (לפני כמה חודשים היו כמה כאלה, אם לא מהחמאס אז מטורקיה, לא משנה) הוא יידע בפעם הבאה לכוון יותר טוב. חכמים הזהרו בדבריכם! אל תספרו גם פה איפה נפל מה ומתי.

• הוסף לסימניות
זה לא נעים שיש אזעקות אין ספק בפרט שהלימודים הושבתו, הגינות ריקות תלוי איפה... יש רגעים שהרחובות ריקים ויש שמלאים כפי מה שהבנתי ליברמן נגד מלחמת עופרת יצוקה 2 אז תנו מבטחכם באלוקים, הוא גדול וכל יכול רק רוצה להזכיר לנו להתפלל טוב יותר ולקיים את מצוותיו בשמחה והידור.
חבלי משיח.
בשורות טובות!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אפכא מסתברא;545093:
תסלחו לי, אבל אם מישהו מהחמאס מציץ בפרוג (לפני כמה חודשים היו כמה כאלה, אם לא מהחמאס אז מטורקיה, לא משנה) הוא יידע בפעם הבאה לכוון יותר טוב. חכמים הזהרו בדבריכם! אל תספרו גם פה איפה נפל מה ומתי.
אתה בטוח שבפרוג זה המקום היחיד בו פרסמו שהרקטה נפלה בחולות של אשדוד?
ודבר נוסף... לא נראה לי שה.... האלו מכונים למקום כלשהו. הם פשוט זורקים והקב"ה מכוון את הרקטה לשטחים פתוחים...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה