יוסייוסייוס
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
חלק מתפקיד המורה/גננת הוא בייביסיטר.מוסדות הלימוד אינם בייביסיטר
כן
זה חלק מהתפקיד.
חלק מתפקיד המורה/גננת הוא בייביסיטר.מוסדות הלימוד אינם בייביסיטר
רק שיהיה ברורחלק מתפקיד המורה/גננת הוא בייביסיטר.
כן
זה חלק מהתפקיד.
לא הבנתי, את מדברת על צוות ההוראה?רק שיהיה ברור
אני לא מזלזלת לרגע בעבודה הקשה של עובדי ההוראה
הם עושים עבודת קודש , ומתעסקים עם נשמות , ואני מעריצה שלהם !
יעידו על כך הגננות של הבנות שלי , אני כל הזמן מחמיאה להם ומכבדת אותם בלי גבול .
אבל , הקטע שנהיה שאני מרגישה שאני כאילו בידיים שלהם והם מחליטים עלי אם יש שגרה או לא , ויש לי רק ילדים קטנים וזה מטורף , ובחגים אפשר להתפוצץ !!
כל העולם עובד , אבל להם יש לוח זמנים משל עצמם ...
אני מתכוונת למקבלי ההחלטות של צוות ההוראהלא הבנתי, את מדברת על צוות ההוראה?
לגמרישבכסף שהוא מקבל ימגן את כיתות הלימוג
הגנים
המעונות
והמשפחתונים
נמאס כל חצי שנה שבוע שבועיים לא ללמוד
צריך שהכל יהיה ממוגן!!
כןכיתות ממגונות כן יכולים ללמוד?
מה הקשר בן מה שכתבת מחוץ לסוגרים למה שכתבת בתך הסוגריםמישהו אמר לי שללסרי שווה להחזיק את העיר כעוטף כדי לקבל תקציבים שונים ולכן הוא מעדיף לא להחזיר את הלימודים (יום אחרי שפיקוד העורף אישר ולסרי התנגד הוא אירח בעיר את נשיא המדינה וכו') מקווה שמישהו הזה טועה.....
התכוונתי להגיד שהוא מארח אות הנשיא בתור עיר עוטף (הנשיא לא הגיע לב"ב..) ולסרי מיחצן את זה ועיכוב תחילת הלימודים מסייע לו בזה.מה הקשר בן מה שכתבת מחוץ לסוגרים למה שכתבת בתך הסוגרים
כי הוא ללא אישור רשמילמה המטפלת לא צריכה להשיג מקום ממוגן
מי ללא אישור רישמי המשפחתון זה של התמתכי הוא ללא אישור רשמי
בעלת המשפחתוןעל איזה מטפלת אתה מתכון
מתי הם אמורות להתחיל רשמית?יודעות אולי על משפחתונים ללא ממד בבית
מה קורה איתם?
למה המטפלת לא צריכה להשיג מקום ממוגן
לא ברור לי למה הם מקבלות כרגיל ולא עובדות בגלל שאין להם ממד בבית
זה בכל הארץ ככה?
מאיפה אתה רוצה שהם ישיגו ממ"דבעלת המשפחתון
מחכה לנס שיפול איה טיל ח"ו על בית ספר בזמן ההפסקה ואז יגידו שהוא הציל חיי אדם.רק לסרי הפחדן לא מוכן לאשר לימודים למה????
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים