דרוש מידע אשדוד - פיקוד העורף מאשרים לימודים ולסרי לא

1 זה מי 8:30 עד 4
2 אז לא תשלם על הימים שלא למדו גם מתחת הרדאר
3 ההוראה שמי שרוצה לפתוח את המשפחתון צריך שהיה לו יכולת להשכיב את הילדים בממד אבל צריך לכול ילד מקום למזרון רגיל למה כובע
4 אני יודע מאחת שרצתה לפתוח אבל באותו יום קיבלה טלפון מהאחרית שלא תעיז לפתוח

1 אבל אין לה ממד אולי אתה מסכים לקבל אותם לביתך כמו שביקשו לפני זה פה שימצאו מקום חלפי
2 אולי תסביר לי מה צריך להיות בשיחת טלפון בין המטפלת ליילד בין השנה או חצי שנה ?
3 ההוראה היא להשכיב בלול אבל צריך יותר מטרים לפי ההוראה עכשיו למה כובע
1.מי שפתחה משפחתון בימים האלו זה היה בדכ מ9 עד 2 מקסימום! ולשעות הבודדות האלו יש מקום בממד רק לשינה..
2.הם דרשו תשלום מלא , היום שמעתי שהרבה הורים מבטלים ומוציאים את הילדים כי יש כפל תשלום -גם למטפלת פרטית וגם כי המעונות שפתחו לחצאי קבוצות , הילדים נופלים בין הכסאות גם משלמים מלא וגם מקבלים רק 2-3 ימים בשבוע ומטפלות פרטיות לא מסכימות לכך בצדק
3. עד כמה שידוע לי אסרו על כל המשפחתונים להפתח...(ושוב בקרית גת שקרובה יותר גאוגרפית פתחו יחסית מהר בהסדר שמשכיבים בממד)
4.למה אמרו לה לסגור -חוצפה !! כנראה שהבעיה היא בעיקר בחלונות הגבוהים , גם לא לעבוד וגם לקבל כסף

1.מי שפתחה משפחתון בימים האלו זה היה בדכ מ9 עד 2 מקסימום! ולשעות הבודדות האלו יש מקום בממד רק לשינה..
2.הם דרשו תשלום מלא , היום שמעתי שהרבה הורים מבטלים ומוציאים את הילדים כי יש כפל תשלום -גם למטפלת פרטית וגם כי המעונות שפתחו לחצאי קבוצות , הילדים נופלים בין הכסאות גם משלמים מלא וגם מקבלים רק 2-3 ימים בשבוע ומטפלות פרטיות לא מסכימות לכך בצדק
3. עד כמה שידוע לי אסרו על כל המשפחתונים להפתח...(ושוב בקרית גת שקרובה יותר גאוגרפית פתחו יחסית מהר בהסדר שמשכיבים בממד)
4.למה אמרו לה לסגור -חוצפה !! כנראה שהבעיה היא בעיקר בחלונות הגבוהים , גם לא לעבוד וגם לקבל כסף
בקריית גת היו אזעקות בודדות,
באשדוד אין מה להשוות בכלל.

נראה לי צריך על כל הודעה לשים גילוי נאות אם מדובר בהורה עם ילדים או לא.
ברור שאם הייתי היום רווקה רק הייתי צועקת שאסור לפתוח ו"ונשמרתם" וכו'.
בתור אמא לילדות, אני רואה שהבנות פשוט מתחרפנות. לא משנה כמה תעסוקה נותנים בסוף הן צריכות את החברה הן מיצו כבר את החברה של אבא - אמא והשכנה בקומה.
הגן של הבת שלי יותר בטוח במקרה זה מהבית. בבית אין לנו ממ"ד ובגן כן יש ממ"ד בתוך הגן. כך שאם מדברים על בטיחות - שם יותר בטוח לה. אבל לא באמת עושים שיקול של בטיחות. פשוט סוגרים וזהוווו.
יום אחד אולי נביא את הבנות ללסרי הביתה שישמור עליהן שעה אחרי למעלה מחודש שיושבים בבית ונראה אם הוא עדיין חושב שזה שפוי להשאיר אותן סגורות בד' אמות. רחמנות על הבנות הנפש שלהן גם שווה משהו.

ועזבו את העניין השולי שצריך להביא לחם וחלב הביתה, המשכנתא ממשיכה לרדת רגיללל והמעסיקים לא מוכנים לשלם אם לא מגיעים לעבוד. אין שום פיצוי להורים שיש להם ילדים ולכן לא יכולים לצאת לעבודה. אז איך גם יוצאים לעבודה רגיל וגם שומרים על הילדים תוך כדי?

בבקשה מי מכיר גן פרטי באיזור ו או ז או ג לילד בן שנה ושמונה חודשים
תודה רבה

נכון, אבל עדיין מצאו פתרון מהיר ויעיל וגם אצלינו כבר בק''ה אין כל יום כל היום, זה כנראה עודף היסטריה /אינטרסים.... או גם וגם
גם בהרצליה החזירו מזמן, בראש העין ובכפר סבא.
לא דומה בכלל מקום שיש בו אזעקות מרובות למקום כמעט ללא אזעקות.

גם בהרצליה החזירו מזמן, בראש העין ובכפר סבא.
לא דומה בכלל מקום שיש בו אזעקות מרובות למקום כמעט ללא אזעקות.
בקרית גת אכן אין הרבה אזעקות ההבדל בינה למרכז/שרון הוא המרחק מעזה והצורך בכניסה מהירה תוך 40 ש' לממד ולכן הבאתי את הדוגמה הזו.. ואם חמשת הילדים במשפחתון ישנים בממד ונכנסים אליו בעת אזעקה בשעת ערות , מה כבר יכול לקרות, הרי אמהות עובדות צריכות את המשפחתון כדי לעבוד לא רק כדי לפרנס את המטפלות...

יש מטפלת בפיטסבורג 0533165774 . שמעתי עליה דברים טובים. תבדקי

היום משפחתון באישור רשמי ,הוכרזה בביתינו הפסקת אש זמנית.

שיגעו את ההורים
לפני שבועיים חזרו,
בשבוע הראשון קפסולות,
בשבוע השני רגיל בגלל הפסקת האש,
השבוע שוב קפסולות עד סוף המלחמה

הורים לילדים במשפחתונים
מה אתם עושים עכשיו איתם?
פשוט שיגעון
יש אולי עם מי לדבר?
לא הגיוני לטלטל ילד כל כך הרבה כל יומיים הוא אצל מטפלת אחרת
שאין לה ממד בד"כ
למה לסרי לא מבין שאין כאן שום תוספת אחריות הילדים פשוט מטורטרים ממקום למקום

הורים לילדים במשפחתונים
מה אתם עושים עכשיו איתם?
פשוט שיגעון
יש אולי עם מי לדבר?
שאין לה ממד בד"כ
לדעתי זה כבר לא לסרי , זה 'עודף' אחריות של הנהלת המשפחתונים (פוליטי או משהו) שהן לא תצטרכנה לעבוד...
גם לא לענין שאין אזעקות כמעט וסהכ משכיבים לישון בממד או מקום מוגן אחר בדומה לביהס ששם הולכים למקום המוגן ביותר -לפי הנחיות פיקוד העורף ועכשיו המצב הוא שהולכים כל יומיים למטפלת אחרת ללא ממד בכלל

הורים לילדים במשפחתונים
מה אתם עושים עכשיו איתם?
פשוט שיגעון
יש אולי עם מי לדבר?
שאין לה ממד בד"כ
מעבירים למטפלת אחרת.
שלנו ב"ה ילדה אז עברנו למטפלת שיש לה ממד וזהו, יש לנו כל יום לימודים.
אבל אם היא לא הייתה יולדת - הייתי פשוט מוציאה ושמה אצל מטפלת אחרת ושלום.
אולי אם הרבה יוציאו מישהו בהנהלת המשפחתונים יתעורר.

לדעתי זה כבר לא לסרי , זה 'עודף' אחריות של הנהלת המשפחתונים (פוליטי או משהו) שהן לא תצטרכנה לעבוד...
גם לא לענין שאין אזעקות כמעט וסהכ משכיבים לישון בממד או מקום מוגן אחר בדומה לביהס ששם הולכים למקום המוגן ביותר -לפי הנחיות פיקוד העורף ועכשיו המצב הוא שהולכים כל יומיים למטפלת אחרת ללא ממד בכלל
זה לסרי העיר היחידה זה אשדוד

מעבירים למטפלת אחרת.
שלנו ב"ה ילדה אז עברנו למטפלת שיש לה ממד וזהו, יש לנו כל יום לימודים.
אבל אם היא לא הייתה יולדת - הייתי פשוט מוציאה ושמה אצל מטפלת אחרת ושלום.
אולי אם הרבה יוציאו מישהו בהנהלת המשפחתונים יתעורר.
הכל מלא כבר לאיפה נעביר?
אם יש לך משהיא עם מקום פנוי ב ג נשמח מאד

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה