אשיות מפיקסר מספרת קצת יותר על תלת ממד ואנימציה

• פותח הנושא trew
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• מתורגם.jpg
    KB 916 · צפיות: 14
  • eng.jpg
    KB 918.2 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
פיקסר עוברת לבלנדר?
אממ... יופי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יניב;970781:
פיקסר עוברת לבלנדר?
אממ... יופי
אני מחכה שהם ישנו את הרישיון של הספרייה שהם שחררו למשהו שיהיה תואם GPL, כרגע זה עדיין בדיונים אני מקווה לטוב.

• הוסף לסימניות
:מה זה הקישור הזה זה תוכנה עם תוסף למאיה שאמורה ליצור חלוקה חסכנית יותר?
ומי זה OpenSubdiv ואיזה ספריה הם שחררו של מודלים חומרים לא הצלחתי להבין??
האם משתמשי מקס או בלנדר יכולים להנות מהדבר הזה
(שאלות בפסח פסח מתקרב :D)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י MK585;971034:
:מה זה הקישור הזה זה תוכנה עם תוסף למאיה שאמורה ליצור חלוקה חסכנית יותר?
ומי זה OpenSubdiv ואיזה ספריה הם שחררו של מודלים חומרים לא הצלחתי להבין??
האם משתמשי מקס או בלנדר יכולים להנות מהדבר הזה
(שאלות בפסח פסח מתקרב :D)
זאת ספריית קוד שמספקת פונקציות מתקדמות של חלוקות, מה שנותן במאיה את החלקה במספרי 1/2/3 וכו' ומה שנקרא במקס טורבו סמוס (אם אני לא טועה), ומה שנותן בבלנדר את "סאב דוישן סרפס".
אה קוד לא מענין... ;)

• הוסף לסימניות
תודה

איך משתמשים בזה בבלנדר או במקס יש לזה תוכנה חיצונית ?

או שזה בשביל מתכנתים ?

וא"כ למה אתה מחכה ?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י MK585;971057:
תודה

איך משתמשים בזה בבלנדר או במקס יש לזה תוכנה חיצונית ?

או שזה בשביל מתכנתים ?

וא"כ למה אתה מחכה ?
בשביל מתכנתים, זה לא איך אני מפעיל אלא זה חלק מבסיס התוכנה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה