- הוסף לסימניות
אני די חדש כאן ולא כל כך מתמצא כאן באתר (מקווה מאוד להשתפר...),
האם יש כאן אשכול מסודר למערכות תוכן?
יש לי המון מה לתרום בתחום
יש מספיק פרומים בנושאאני די חדש כאן ולא כל כך מתמצא כאן באתר (מקווה מאוד להשתפר...),
בינינו אין כמו פרוג שישים בכיס הקטן את כל שאר הפורומיםיש מספיק פרומים בנושא
מסכים בהחלט!בינינו אין כמו פרוג שישים בכיס הקטן את כל שאר הפורומים
מלבד כך אנשים שצריכים מידע חד פעמי לא כל כך מהר מגיעים לשאר הפורומים לכן כדאי לפתוח כאן
אם מישהו משתמש במערכות של ימות המשיח הוא אמור לחפש מידע קודם באתר שלהם ואם הוא מחפש כאן קודם הוא בבעיה רציניתאך לדעתי לא כולם יודעים לאן לפנות והם לא חשופים לאתר של ימות המשיח לכן כדאי וראוי לפתוח גם כאן
למה לא יעזור להם האתר של ימות המשיח?צודק אבל זה רק לגבי אלו שמשתמשים באופן סדיר וכו'
אבל מה תעשה מנהלת ו/או מלמד או כל נושא משרה אחרת, ששומע איך במקומות אחרים עושים מבחנים דרך הטלפון
או בעלת עסק שמוכרת לדוגמא מוצרי מאפה ורוצה לעשות מכירה דרך הטלפון ולא כל כך יודעים לאן לפנות
לא יעזור להם האתר של ימות המשיח
אבל כאן בפרוג כולם נמצאים
למה לא?תה רוצה לעשות אשכול מיוחד בשביל מוצר של חברה מסחרית רק בגלל שהחברה המסחרית לא יודעת לעשות פורום מתאים למוצר שלה?
למתכנתים יש עוד פורומים שיש בהם אשכולות לקווי תוכן, ומתכנת שלא יודע לחפש אפילו בעברית כדאי לו לחפש תחום אחר או שלפחות לא יספים כאן את הפורום , פורומים לא נועדו לעצלנים שלא יודעים להפעיל גוגל ורוצים להפעיל מישהו אחר שיחפש במקומם (לפחות בתחום של תכנות).למה לא?
בעיני זה מאוד יפה.
יש לו ידע וענין לעזור, הפורום של ימות מזעזע ובהחלט יש מתכנתים שלא מסתדרים שם, אז למה לא?
מה העניין לא להסכים? מקסימום, אתם לא חייבים לענות על שאלות פה בכלל.
ואפילו הקשר האפסי שיש כן לתכנותרוב השאלות שאני רואה בקשר לחברה הנ"ל הם 'איך אני מגדיר שלוחה X', הקשר בין זה לתכנות הוא אפסי.
אבל לצערי אני לא נמצא כל היום כאן בפורוםלמשתמשים פשוטים שצריכים עזרה אפשר לבקש באיש את רעהו,
אתה חושב ששאלה של "איך להגדיר שלוחה X" נחשבת תכנות?ואפילו הקשר האפסי שיש כן לתכנות
אלו שצורכים את המערכות אינם יודעים שזה תכנות
אלא פשוט הפעלת קו ומערכת
אם יש למישהו שאלה פשוטה של איך להגדיר X מה הבעיה לשאול בפורום של ימות?אבל לצערי אני לא נמצא כל היום כאן בפורום
ואני כן רוצה לתרום מהמידע והנסיון שיש לי
לכן אני רוצה לקבל הודעות והתראות למייל מהנושא הזה
השלב האחרון לפני תכנותאתה חושב ששאלה של "איך להגדיר שלוחה X" נחשבת תכנות?
שיהיה בפורום נפרד מחוץ לתכנותאני לא מבינה מה הויכוח פה, מי שלא מתאים לו הפורום הזה הוא לא חייב להשתתף בו.
כל אחד מסכים על כל פורום שנפתח בפרוג שזה נכון וראוי וכדאי?
כלומר ימות זה קוד פתוח ?אאל"ט לימות יש את הפורום שלהם.
שאר החברות בנויות בקוד סגור - פחות או יותר.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים