מידע שימושי אשכול אופטימי

• הוסף לסימניות
סיפורים מכלי ראשון על מקרים שעברו בחסדי שמים ללא ייסורים וחולאים רעים.
אפתח : משפחה של מכרים חלתה כולה האמא מטופלת בדיאליזה שנחשבת בקבוצת סיכון עליונה
אפילו לא נדבקה . וזאת כאשר הבת שסועדת אותה חלתה ממש עם שיעולים וחום .

ענף אחר של אותה משפחה אח חולה מושתל כליה , גם שם כולם סביבו חלו , והוא , כלום . בחסדי שמים .

בשני המקרים כל אלה שחלו החלימו ללא כל פגע ב"ה .

• הוסף לסימניות
הסיבה לפתיחת האשכול היא בעיקר לחזק את ליבם של אלו בסיכון או מבוגרים
שמרגישים שגורלם נחרץ ח"ו . וצריכים לדעת שאחרי שנזהרים כפי היכולת , עדיין גם אם קרה הגרוע מכל
ונחשפתם , לא לאבד תקווה ולזכור רחמי שמיים מרובים.

• הוסף לסימניות
יש את הסיפור המדהים שהתפרסם בכמה עלונים אמינים ומוכרים
על אישה שהייתה חולה במחלת שיתוק נדירה יותר מ20 שנה, קיבלה את הקורונה
והנגיף בבית חולים חיסל לה את השיתוק. לעיני המשפחה המשתאות היא קמה ןחזרה לתפקוד מלא אחרי שנים ארוכות...

מי שיוכל להביא את הסיפור עם התאור המלא המדויק - נשמח.

• הוסף לסימניות
שמממש ממש לא מומלץ להתנסות בזה
להתנסות בזה ? האשכול הזה נפתח לאלה שכבר רועדים מפחד ולא ישנים בלילות .
להתנסות בזה ? האשכול מיועד לאלה שלחשוב על זה , גורם להם להפסיק לנשום .
אני מכיר את אימא שלי ואני יודע שהיא ועוד רבים כמותה שחיים כבר 9 חודשים בפחד מצמית
ישמחו ממש לראות שגורלם לא נחרץ ... הדבר היחיד שיקרה זה שהם ישנו אולי עוד שעה בלילה ברגיעה כלשהיא .
להפחיד אותם היום יותר ממה שהם פוחדים כבר ? לא חכם !

• הוסף לסימניות
אני לא מכיר, אבל שמעתי עוד בתחילת הסגר הראשון, על בחור ישיבה שחלה רח"ל במחלת הסרטן, ומשפחתו שמאוד חששה מהיחשפות לקורונה, שכרה לו אח מיוחד שיטפל בו, בלי שיחשף לעוד אנשים. לאחר כמה ימים, אותו אח יצא חיובי לקורונה, בחסדי שמים הבחור יצא שלילי.

• הוסף לסימניות
@פסגות
מחקתי את ההודעה כי לא בא לי פה את הספורים האישיים....
אבל ת'אמת שלא הבנתי אם הודעתך באה בקטע המפרגן או להפך

• הוסף לסימניות
משפחה שלצערנו האבא, בן 60 ללא מחלות רקע, נפטר :(
אבל אמו, שהייתה אצלם בבית כל הזמן, בת 90 עם תיק רפואי... הייתה חיובית ואפילו לא הרגישה! :) :) :)
"השם ממית ומחיה ומצמיח ישועה"!

• הוסף לסימניות
חשוב לדעת, שגם מי שמבוגר ויש לו בנוסף כמה גורמי סיכון - אפילו אם הוא נדבק בקורונה - עדיין יש יותר סיכויים שלא יחלה בצורה קשה מאשר שכן!
זה לא שמי שנדבק - נחרץ גורלו, ח''ו. אפילו אם הוא בקבוצת סיכון הכי גדולה! עדיין הסיכוי לעבור את זה טוב, גדול יותר מהסיכוי לחלות בצורה קשה!

• הוסף לסימניות
יש לי סיפור ששמעתי מכלי ראשון,
ומי שמכיר אותי פה לא כל כך יאמין לי :)
איש אחד עם רקע נשימתי מסוים, בגיל צעיר דווקא, התחיל את הקורונה גרוע.
גרוע זה אומר סיטורציה שירדה תוך יום מתחת לתשעים, ותחושה ברורה של צמיגות בריאות :(
בהמלצת חנות טבע כלשהי התחיל לקחת סירופ צמחים (לא יודעת בדיוק מה שמו, אבל אני יודעת איזו חנות מוכרת אותו).
באותו יום הסיטורציה עלתה והתייצבה, ושוב לא ירדה. ברוך השם.

• הוסף לסימניות
לא מספיק להם ... ובצדק .
20/80 עדיין נשמע מפחיד ... אחד לחמש ...
לכן נזהרים כל-כך. בגלל הסיכון הזה.
אבל אנשים מקבלים את ההרגשה הלא נכונה, כאילו רוב ההנדבקים המבוגרים ובקבוצות הסיכון - לא עוברים את זה טוב. וזה לא נכון. הרוב עוברים את זה בסדר!

• הוסף לסימניות
תכל'ס שאתם מספרים לאותם אנשים את הסיפורים המרגיעים,
אתם נרגעים בעצמכם?
או עדיין מפחדים? וחושבים שזה לא כ"כ מפחיד....

מעניין אותי אם יש מישהו שזה עוזר לו.

אותי זה לא מצליח להרגיע ב 100%, כי זה באמת מפחיד.
הסיפור שאני העליתי, בעיניי לא ממש מרגיע.
בנס ניצל, יכל גם להיגמר אחרת.
מושא הסיפור רק אומר לכל מי שמוכן לשמוע "זה לא סתם וירוס".
מה שכן מעודד פה בכל זאת זה לדעת שיש תרופה לנסות על כל צרה של תבוא...

• הוסף לסימניות
תכל'ס שאתם מספרים לאותם אנשים את הסיפורים המרגיעים,
אתם נרגעים בעצמכם?
או עדיין מפחדים? וחושבים שזה לא כ"כ מפחיד....

מעניין אותי אם יש מישהו שזה עוזר לו.

זה באמת מפחיד.
צודק זה טריקי הקטע הזה
אבל מצד שני כל שעה של שינה רגועה שווה את זה , לא ?

• הוסף לסימניות
ואפשר להזכיר גם את הגר"ב ויסבקר שעל אף גילו ומצבו הבריאותי עבר את הנגיף בשלום. וכן גאב"ד העדה החרדית והרבנית אזרחי ששניהם בסביבות גיל ה90 עברו את הנגיף בשלום

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה