כללי אשכול איחולים לחברי הפורום לשנה החדשה

• פותח הנושא eli_7
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
לשנה טובה ומתוקה

קבצים מצורפים

• GoodYear.jpg
    GoodYear.jpg
    KB 28.9 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
שנה של - - - -
פרנסה בשפע - - -
שלקוחות ישלמו בזמן - - -
שיהיו רק הכנסות - - -
ובלי הוצאות - - -

קבצים מצורפים

• 83769.pdf
    KB 960.3 · צפיות: 34
  • הוסף לסימניות
ממש לא מסכים עם המשפט האחרון...:)

• הוסף לסימניות
אם אתה רוצה מנה כפולה של המשפט הזה
אני יכולה להעביר אליך את שלי - - -

• הוסף לסימניות
הכל בהתאם למשפט הקודם כמובן...

• הוסף לסימניות
אהבתי את הרעיון, אדיר
גם הביצוע
עלי והצליחי!!

• הוסף לסימניות
סליחה, אני ממש מחוסר זמן לעצב משהו. אז אני רוצה לאחל לכולם כתיבה וחתימה טובה, ת'הא ש'נת ס'גנונות ח'דשות (או: חבלה"זיות), רעיונות יפלו לכם ברגע שתבקשו את זה. תכלה שנה וקללותיה - וביניהם הקללה של "בזיעת אפיך תאכל לחם".

• הוסף לסימניות
גם אני לא הבנתי מאיפה השגתם זמן לעצב .....

העיקר שיהיה לנו שנת שפע ברכה והצלחה !

וכאן גם המקום להודות ולהלל לחברים המסורים בכלל ולמנהלים היקרים בפרט

"הלב" אומר "תודה" !!

----------

זה יצא לי בלי זמן ..

:)

קבצים מצורפים

• shana tova.jpg
    shana tova.jpg
    KB 54.9 · צפיות: 23
  • הוסף לסימניות
שנה טובה לכולכם
מצטרפת לכל המודים והמברכים

היצירות - אחת אחת

• הוסף לסימניות
פשוט מקסים! אני אוהדת מושבעת של הסגנון הזה, תיידעי אותנו שאת מוצאת כאלה דברים...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה