אשכול אימונים

wow שירה אהבתי זה כזה מושששש:p

קבצים מצורפים

• v.jpg
    v.jpg
    KB 7.1 · צפיות: 555
וואו מדהים
ההבעות שלך כ"כ חזקות! ובציור השני-אהבתי ת'תנוחות!

עבודה ללקוחה שהחליטה באמצע לשנות סגנון ל-ג-מ-ר-י !
אז לפחות תהנו ממנה אתם :eek: למרות שלא סיימתי הצללות, הורדת קונטור וכו' וכו'
כריכה מתוקנת.jpg

כריכה מתוקנת צביעה בסיסית.jpg

עבודה ללקוחה שהחליטה באמצע לשנות סגנון ל-ג-מ-ר-י !
אז לפחות תהנו ממנה אתם :eek: למרות שלא סיימתי הצללות, הורדת קונטור וכו' וכו'
צפה בקובץ המצורף 309447

צפה בקובץ המצורף 309448

עכשיו היא עובדת איתך? (הלקוחה הכמעט ראשונה שלי)
אני לא יודע כמה סגנונות היא החליפה אבל נראה לי שאת המאיירת הרביעית...מקווה שיסתדר הפעם

אני לא יודע כמה סגנונות היא החליפה אבל נראה לי שאת המאיירת הרביעית...מקווה שיסתדר הפעם
חחח נכון!
נראה לי כדאי לפתוח אשכול של כל העבודות האחרנות (הזהות...) של הלקוחה הנ''ל מכלל המאיירים
יהיה מעניין :p:eek: ;)

תגידו שאלה וסליחה מהטית הנושא-לקוח שמתחרט או לא מרוצה משלם על זה?
איך זה עובד?

יפה!
מעניין לראות את הסגנון אליו היא שינתה
תשתפי אותנו?

גם אותי מעניין לדעת אם יצא לה בסוף משהו... בכל אופן,אם כן, זה לא איתי!

נראה לי שהייתי הראשונה שלה... זה לא מעכשיו!

תגידו שאלה וסליחה מהטית הנושא-לקוח שמתחרט או לא מרוצה משלם על זה?
איך זה עובד?

שילמה תשלום חלקי.

ראיתי את הציור הזה על איזה כריכה של ספר (נראה לי בגרמנית) ונורא אהבתי אז ניסיתי לצייר אותו, לוידת למה ההבעה שיצאה לי לא מוצאת חן בעיני -הוא נראה אוטיסט? או שאני מדומינת?ילד על הקרטון.jpg

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה