אשכול אימונים

בול סבתא שלי!!!!!!!!
טירוף איך שהיא דומה לה. (ואם מענין אותך-היא הסבתא הכי מיוחדת שיש!!!!!!!)

בין ההכנות לשבת..:rolleyes:
Comic2.png

כבי, לשאלתך:
זו לא הלכה, אבל הצורה בה ציינת את המטפחת - היא לא מציאותית. אני מניחה שיש נשים בסביבתך שמדי פעם מפשילות את המטפחת מעל האוזן. שימי לב מאיזו נקודה המטפחת מתחילה לגלוש!

הבעת תמיכה ל @ronitg;

תתעלמו מכל הקישקושים שסביב בבקשה. ציירתי את זה תוך כדי עבודה, כשהכלים היחידים שבידי הם דף נייר משומש שהצלתי מגריסה ועט כדורי שמצאתי מתחת לאחד מהשולחנות. לא תאמינו כמה קשה למצוא שם עט נורמלי לציור!
(אני מזה מקווה שהבוס שלי לא קורא זה - ואם כן - זה היה רק תוך כדי טלפונים. ברצינות! ההוכחה: לקח לי שלושה ימים)

בכל מקרה, זה מה שקורה כשלוקחים לבנאדם את הלוח שלו לשלושה שבועות.

יוסף דיאלידן:
315336-85da73e48ee346e36f0fddaf2c92ca87.jpg

את זה כבר עשיתי בבית עם עפרונות וקצת פוטושופ. 5 שעות.
זהו יקוואל (הדמות הכי אהובה עלי מיוזבד):
315335-4985cc779cf86732e0b7f10b42f27370.jpg

לכן הערכתי את מהללאל הזה. כי הנ"ל ממש לא מתקרבים לאיך שדמיינתי את הדמויות.

קבצים מצורפים

• Yakvael.jpg
    Yakvael.jpg
    KB 256.1 · צפיות: 217
  • Yosef.jpg
    Yosef.jpg
    KB 235.2 · צפיות: 181
@jrmoon
הציורים מהממים, יקוואל מעולה!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה