אשכול אימונים

איזה עט? שתף
PIGMA FB
איביי,
קצת יקר, 20 ש"ח לזוג עטים, אבל למי שאוהב אינק בעוביים דינמיים, גן עדן. השפיץ הוא שילוב של עט רגיל ומכחול. לא ברור. סוג של סיליקון. וואו.

PIGMA FB
איביי,
קצת יקר, 20 ש"ח לזוג עטים, אבל למי שאוהב אינק בעוביים דינמיים, גן עדן. השפיץ הוא שילוב של עט רגיל ומכחול. לא ברור. סוג של סיליקון. וואו.
אפשר למצוא בחנויות. אני מזמין חבילות של 10 אצל הספק שלי.

אולי צלם לנו את הכלים הפיזיים שאתה משתמש בהם? תן איזו סקירה מעניינת על עטים ועפרונות וכלים גרפיים, בעולם שבו כולם עם סינטיק...
יותר מאוחר בלי נדר... בנתיים:
keif.jpg

משהו שפעם העלה @אבימי מאוד נתן לי תאבון וחשק לעשות את זה קצת יותר ראליסטי לביינתים נעצרתי כי חבל לי על הזמן היקר אבל אני רואה בזה גדולות.. משתף אותכם במצב הקיים כעת בעז"ה שיגמר כמובן שאשתף אותכם.
מעשה ידי אבימי האלוף:
דינוזאור חבדניק ק.jpg

וזה מה שאני באמצע
Untitled-2.jpg

אני אשמח לראות את השפיץ של העט כי אני קניתי לארונה עט מכחול שאני מחליפה את הדיו
הוא נהדר מצריך שליטה אימתנית עליו אבל האינק משנה את עוביו נהדר
החיסרון שלו אורך השפיץ ובגלל שהוא גמיש זה לא קל
pentel זה שם החברה
faber-castell זה יברה נוספת של עטים שהם גם כמו מכחולים יש להם גמישות אבל מזכירים יותר לורדים יש לי אותם גם באפורים

אני אשמח לראות את השפיץ של העט כי אני קניתי לארונה עט מכחול שאני מחליפה את הדיו
הוא נהדר מצריך שליטה אימתנית עליו אבל האינק משנה את עוביו נהדר
החיסרון שלו אורך השפיץ ובגלל שהוא גמיש זה לא קל
pentel זה שם החברה
faber-castell זה יברה נוספת של עטים שהם גם כמו מכחולים יש להם גמישות אבל מזכירים יותר לורדים יש לי אותם גם באפורים
1533442831887-169109885.jpg

תודה רבה!
זה נראה אותו דבר האם גם אצלך זה שערות או שהשפיץ הוא חתיכה אחת
אם זה שערות אז העט שלי יש לו אופציה להחלפת הדיו ולא צריך עט חדש בכל פעם מה שמוזיל את הסיפור

משהו שפעם העלה @אבימי מאוד נתן לי תאבון וחשק לעשות את זה קצת יותר ראליסטי לביינתים נעצרתי כי חבל לי על הזמן היקר אבל אני רואה בזה גדולות.. משתף אותכם במצב הקיים כעת בעז"ה שיגמר כמובן שאשתף אותכם.
מעשה ידי אבימי האלוף:
צפה בקובץ המצורף 376873

וזה מה שאני באמצעצפה בקובץ המצורף 376874
איזה מלך!!
ואיזו צביעה מהממת ביופיה!
בסקיצה המקושקשת שלי לא הדגשתי את זה, אבל אם הייתי ממשיך הייתי מדגיש את הקונפליקט בין הדינוזאר עם הקווים השבורים, לבין החבדניק, שיהיה מסודר וישר.

איזה מלך!!
ואיזו צביעה מהממת ביופיה!
בסקיצה המקושקשת שלי לא הדגשתי את זה, אבל אם הייתי ממשיך הייתי מדגיש את הקונפליקט בין הדינוזאר עם הקווים השבורים, לבין החבדניק, שיהיה מסודר וישר.
אוקיי נעשה את זה למרות ששליח בהודו הוא שלומפר

מעשה ידי אבימי האלוף:
צפה בקובץ המצורף 376873

וזה מה שאני באמצעצפה בקובץ המצורף 376874
מדהים!!
נראה שיש לך דרך מעניינת מאוד לצבוע
אשמח לשיתוף

PIGMA FB
איביי,

ה- PIGMA FB נחמד, אבל אני לא מת על הזרימה שלו בדף.
ממולץ מאוד לנסות את Zebra Disposable Brush Pen.
P_20180813_211617.jpg

קניתי אותו לאחרונה והתאהבתי קשות!
למרות שההבדל די מזערי בינו לבין הפיגמה..

...וסתם משו מהערב:

Illustration.png

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה