אלרגיה אשכול אלרגיות מרכזי

כן, שלשול נמצא ברשימת התסמינים לאלרגיה.
להימנע עד שיגיע התור לרופא זה לא כל כך מומלץ. עדיף להתייעץ עם רופא ילדים בינתיים מה לעשות עד שיגיע התור לאלרגולוג, שלא ייווצר מצב של הימנעות אחרי חשיפה - זה רק מחמיר את האלרגיה.
רופאי ילדים לא מאוד מבינים באלרגיות...
הם לרוב נוקטים בשיטת ההימנעות עד שיודעים בוודאות האם יש אלרגיה או לא

רופאי ילדים לא מאוד מבינים באלרגיות...
הם לרוב נוקטים בשיטת ההימנעות עד שיודעים בוודאות האם יש אלרגיה או לא
מה אעשה, אני לא יכולה לחלק המלצות רפואיות בפורום :)
זו באמת בעיה שאין אפשרות לקבל המלצה רפואית מרופא אלרגולוג לפני שעוברים כמה חודשים. (בגלל זמינות התורים).

נערך לאחרונה ב:
כן, שלשול נמצא ברשימת התסמינים לאלרגיה.
להימנע עד שיגיע התור לרופא זה לא כל כך מומלץ. עדיף להתייעץ עם רופא ילדים בינתיים מה לעשות עד שיגיע התור לאלרגולוג, שלא ייווצר מצב של הימנעות אחרי חשיפה - זה רק מחמיר את האלרגיה.
רופאת הילדים שלנו, שאני מאד אוחזת ממנה, (האמת שלא רק אני אלא קהילת הרופאים בישראל מעריצים אותה ממש) בתחילה לא רצתה להביא לי הפניה :(
היא אמרה אז עם שומשום הוא פורח? תפסיקי שומשום.
ביצים? תפסיקי ביצים.
מה שהכריע אותה היא העובדה שכבר לא הצלנו לבודד את המזונות שגורמות לו תסמינים.
אבל מקווה שהאלרגולוגית תקבל אותנו זריז, כי כבר קבעתי לילדים אחרים וביקשתי לצרף אותו.

זו באמת בעיה שאין אפשרות לקבל המלצה רפואית מרופא אלרגולוג לפני שעוברים כמה חודשים. (בגלל זמינות התורים).
כשהייתי צריך לא חיכיתי יותר מידי זמן, כדאי לשאול אם יש רשימת המתנה, בנוסף לברר אם מתזכרים לפני התורים ומתי ולהתקשר בזמן של התזכורות כדי לתפוס אם התפנה תור.
אחוזי הצלחה לא רעים - מהניסיון שלי.

כשהייתי צריך לא חיכיתי יותר מידי זמן, כדאי לשאול אם יש רשימת המתנה, בנוסף לברר אם מתזכרים לפני התורים ומתי ולהתקשר בזמן של התזכורות כדי לתפוס אם התפנה תור.
אכן שיטה מומלצת.

אכן שיטה מומלצת.
רק אסייג: מומלץ למטרות בירור או דחיפויות אחרות, אם אתם צריכים מעקב שסובל דיחוי, אפשר להשאיר את זה למקרים דחופים ולחכות בתור כאחד האדם.
באופן כללי נחוץ לשפר את זמינות התורים בחלק גדול מהרפואה המקצועית, כל עוד שזה לא קורה נאלץ להתמודד עם המערכת.

מצטרפת להמלצה
זכיתי כך בתור מהיום להיום שהיה נצרך בדחיפות

מצורף קבלה של הרופא עם מחיר 150 עבור הביקור +500 עבור הבדיקת אלרגיה קיבלנו החזר 80 % מביטוח פרטי
צריך לכתוב על שתי הקבלות יעוץ!
ואנו באמצע תהליך מול קופ''ח לקבל גם מהם החזר קטן
ויש לנו החזר מביטוח לאומי בגדול......קצבה..

קבצים מצורפים

• קבלה בן ורנר 1 חסוי.pdf
    KB 155.7 · צפיות: 25
  • חסוי קבלה 2 בן ורנר.pdf
    KB 154.5 · צפיות: 25
  • פרטי סיכום ביקור רופא אלרגיות.pdf
    KB 686.4 · צפיות: 25
מישהו ניסה לנטרל אלרגיה?
באיזה שיטה? שמעתי על אייפק (בשלושת המיימדים)
יכול להיות שהאלרגיה תחזור אחר כך?

מישהו ניסה לנטרל אלרגיה?
טיפול בחשיפה בתל השומר, מכיר ילדים שעבר להם לגמרי (מסכנות חיים).

מישהו ניסה לנטרל אלרגיה?
אני מכירה מישהי ממשפחתי חסידה גדולה של השיטה. היא נטרלה ככה לילדים אלרגיות מכל מיני סוגים - לאבקת כביסה, למים, לקקאו ולמה לא.
האלרגיה היחידה שהמטפלת אמרה לה שהיא לא מצליחה לנטרל זה באורח פלא גם האלרגיה היחידה שמאובחנת בבדיקות דם ועור רפואיות.... (במקרה שלהם אלרגיה לאבק).

מישהו ניסה לנטרל אלרגיה?
מכירה אנשים שעשו את זה בהצלחה אבל רק לאלרגיות שלא אובחנו ע"י אלרגולוג.
חברה שלי עשתה את זה לבן שלה שאובחן עם אלרגיה לחלב ואחרי סדרה של טיפולים, המטפלת הזמינה אותם לתגר. חברה שלי רצתה קודם לחזור על הטסט אבל המטפלת אמרה שאין צורך, הילד כבר לא אלרגי. חברה שלי פחדה והחליטה לוותר על התגר. זמן קצר אח"כ, הוא נחשף בטעות לחלב ועשה אנפילקסיס. הוא אלרגי לחלב עד היום.
הטיפול היחיד שבאמת עוזר זה דה סנסיטיזציה (טיפול בחשיפה הדרגתית לאלרגן). עושים את זה באסף הרופא ובני ציון. זה יקר אבל זה בד"כ עובד.

מישהו ניסה לנטרל אלרגיה?
הרבנית קנייבסקי ע"ה שלחה אותנו להוריד אלרגיה
אצל ד"ר מנחם דקלבוים
ברח' חוני המעגל 81 אלעד
0547070060

מה ההתמחות שלו?
כן.
הוריד לאחותי אלרגיה לפיסטוק ולעוד משהו. (התגובה הגיעה לפריחה ופצעים שהזדהמו -הגיע לאשפוז)
לאחות אחרת קקאו וקמח. (התגובה הייתה אף סתום- קושי בנשימה)

כן.
הוריד לאחותי אלרגיה לפיסטוק ולעוד משהו. (התגובה הגיעה לפריחה ופצעים שהזדהמו -הגיע לאשפוז)
לאחות אחרת קקאו וקמח. (התגובה הייתה אף סתום- קושי בנשימה)
היו להם טסטים חיוביים לפני כן?

מבקשים מידע מכאלו שעברו טיפול בגיל בוגר, מקום , סיכויים, סיכונים ורמת הצלחה.
תודה מראש!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה