רעיון להשקעה אשכול בעקבות המודלים החדשים המשלבים שוק ההון עם גמ"ח

היו שם כמה שהסריטו אך במקום להסתכל על אנשים צועקים זה על זה ביידיש אפשר פשוט לקרוא את התמצית בטור.
התיעודים תחת ידי אבל מפני כבוד הדיינים ועוד אני מעדיף לא לפרסם למרות שזה די מענין ואולי יוסיף...

סגרנו בעזרת השם, קיבלנו כל מה שרצינו כולל את אפקט הנעילה - בחלק שצריכים מבית ההשקעות ועוד, שמח על מגוון המסלולים המעניינים שיש שם והכשרויות המהודרות, ברוך השם

אנחנו במו״מ מול כלל הגורמים ב׳גמל פנסיה׳ כך שיוחלו לבדור בין מבחר חברות
האם מנהלי במיזם, שגם דוחפים את הציבור להצטרף, משקיעים בשוק ההון או בגמח??

יש כאן משהו שמספר שקנה ביטקוין ב2000 דולר אני הייתי בטוח שיש לו מיליארדים.
הבעיה שכרגע הוא מוכר לנו תוכניות איך לחתן את הילדים.
מה הקשר? אין ספק שהוא אחד החלוצים במיינסטרים החרדי בתחום של שוק ההון, מותר לו להציע מהלך.
לא?

יש כאן משהו שמספר שקנה ביטקוין ב2000 דולר אני הייתי בטוח שיש לו מיליארדים.
הבעיה שכרגע הוא מוכר לנו תוכניות איך לחתן את הילדים.
זה בעיה?
בעיניי זה יתרון

@יוסף מינצברג
האם יש איזושהי טבלה ברורה כיום אחרי שסגרתם וכו'.
שבה כתוב: א. מה אני נותן
ב. מה אני מקבל
ג. מה הבטוחות לכך שאקבל הלוואה
ד. מה קורה במידה והקופה של החבר לא עומדת בהחזרי ההלוואה
פלוס פירוט קצר של דמי הניהול בקופה
ריבית ההלוואה הראשונית ושלאחריה

אנחנו מבקרים אותם בעיקר על חוסר שקיפות.
שזה בערך חצי מהשאלות באשכול הזה
לא חצי מהאשכול.
זה כל הסיבה לקיומו של האשכול.
תקוה לקבל בדל מידע!
(כמובן שלאחר מכן יפתח אשכול על הכדאיות והחלופות)

משיאים משלב אנשי רשתות חבריות כאנשי פרסום ומשלם להם על כך.
יותר נכון אתה תשלם להם על זה מהחיסכון של הילדים.
איבדתי את זה

איך השקעה בביטקוין מוכיחה משהו על השקיפות של השיווק?

אני מרגיש שהפרויקט בנוי על אותו יוסד שבונים בתי ההשקעות בארץ אתה תיתן כסף וזהו
אתה לא תדע מה קורה (כמו שאף אחד לא מבין מה קורה בפנסיה שלו).
בגלל זה בנוי תן כסף כל חודש ותקבל הלואה בסוף בסכום כזה ושלום

איבדתי את זה

איך השקעה בביטקוין מוכיחה משהו על השקיפות של השיווק?
אישיות הרשת המפרסמת את המוצר שנקרא משיאים לא עובדת בחינם משהו צריך לשלם לה על זה
לך זה מוצג כאדם שדואג לך כשבעצם הוא דואג לצד השני.
זה לא בפעם הראשונה רק בציבור שלנו זה חדש ועוד לא הבינו את מה שקורה כאן.
אם המציג היה מגיע ואומר כמה כסף הוא מקבל מבתי ההשקעות היית מבין שהוא לא עובד בשבילך.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
החלפת המידע בפרום הינה בין משקיעים חובבנים, ואינה מהווה תחליף ליעוץ מקצועי.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה