מידע שימושי אשכול בקשות לאביזרי תחפושות בלבד (לא תחפושות)

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
מחפשת וסט /אפודה לדייג בן 4.
אשמח לשמוע המלצות איפה לקנות או אם יש למישהי

תודה

• הוסף לסימניות
אני מחפשת גרביונים צהובות לתחפושת פו הדוב לתינוק בן שנה
יש למישהי למכור/ להשכיר
או כל מידע איפה יש חרשתי את החנויות בירושלים..

• הוסף לסימניות
מחפשת שטריימל לירושלמי.
אשמח גם לכיפה לבנה עם פונפון. אם יש בבית שמש

• הוסף לסימניות
מחפשת לקנות חלוק עם כיסים רכבים שיתאים לתחפושת ספרית

• הוסף לסימניות
דחוף!!! מחפשת רעיונות לעיצוב עגלה/מגש למלצרית של בית מלון.

• הוסף לסימניות
מחפשת חולצות כתומות פשוטות למסירה/מכירה במחיר סמלי באזור הצפון/בני ברק וכל אביזר אחר לתחפושת גזר
מידות -שנה ו2-3

• הוסף לסימניות
מחפשת שאריות בד קטיפה אדום- בורדו הבת שלי מתחפשת לבובה עם השמלה הזאת:
16319634810933bce01d812314100c412274643b9b_thumbnail_900x.webp

וממש חשוב לה שהבובה שלה תראה אותו דבר או בערך..
כבר השקעתי די הרבה על התחפושת כך שכל מי שיכולה לעזור לי להגשים את החלום (מחלום אחר כבר הורדתי אותה) ממש תודה

• הוסף לסימניות
מחפשת שאריות בד קטיפה אדום- בורדו הבת שלי מתחפשת לבובה עם השמלה הזאת:
16319634810933bce01d812314100c412274643b9b_thumbnail_900x.webp

וממש חשוב לה שהבובה שלה תראה אותו דבר או בערך..
כבר השקעתי די הרבה על התחפושת כך שכל מי שיכולה לעזור לי להגשים את החלום (מחלום אחר כבר הורדתי אותה) ממש תודה
יותר נכון לבקש אם יש למישהי שמלה לבובה בגוון הזה להשאלה או למכירה. תודה

• הוסף לסימניות
אני צריכה דחוף מכנס שחור קצר מבריק לקוזאק מידה 6-8-10

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה