אשמח לקישור עבור מטען למחשב נייד (DELL INSPIRON (3593
עם שקע ישראלי

תודה
מופיעים שם דגמים 3500 3501 3502 3505
אני צריכה שיהיה מתאים גם לדגם 3593
אני חושבת שהם לא כותבים את כל הדגמים אלא בין לבין
פה כתוב 3590
אבדוק אם יש בדיוק 3593
ק.ש.

מתאם אני לא רוצה
איך שואלים את המוכר:unsure:?
תגללי למטה עד שתראי בצד שמאל כפתור הודעה
זה פותח לך צ'אט עם המוכר
1748246551679.png

אשמח לקישור עבור מטען למחשב נייד (DELL INSPIRON (3593
עם שקע ישראלי

לא חייב לקנות עם השקע אפשרי להשתמש בישן או לקנות מהארץ בזול
בכל אופן יש פה אופציה לישראלי ....
זה מטען עם המלצות רבות!
ק.ש.
לדעתי הראשון גם תואם אני מכיר האת הדגמים האלו אבל ליתר ביטחון תשאלו את המוכר
זה עוד דגם שכתוב עליו שתואם

נערך לאחרונה ב:
אשמח לקישור לתיק צד של ילדות לאחה"צ. קטן וחמוד
מגוון ממש חמוד

תיק לילדות

תיק לילדות

ק.ש.

לא חייב לקנות עם השקע אפשרי להשתמש בישן או לקנות מהארץ בזול
בכל אופן יש פה אופציה לישראלי ....
זה מטען עם המלצות רבות!
ק.ש.
אתה בטוח שזה הדגם שהיא ביקשה?

אשמח לקישור לתיק צד של ילדות לאחה"צ. קטן וחמוד
עולה בין 14-16 ש"ח
ראיתי אתמול בדיוק את זה בH&M *במבצע* ב40 במקום 70+
ק.ש.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה