מחפשת תיק לחיידר לילד בן 6. אלכסון. אבל משהו מעניין.
ומחפשת גם מחוגים לשעון קיר בצבע זהב בגודל ענק.
תודה.

מחפשת לקנות כמן כרית לראש שיש בתוכה מערכת שמע/רמקול מובנה, שאפשר לחבר לו נגן.
מחנות עם אופציה להגעה בימים ספורים.
תודה

מחפשת פגוש לעגלת יויו.
תודה
₪ 57.85 1%OFF | חדש תינוק עגלת משענת פגוש בר כידון אחיזה מאובטחת יד עור כיסוי Pram אביזרי עבור Babyzen YOYO + תובלה
מנסיון ק.ש
9

מחפשת קישור לשקיות וואקום לאריזת בגדים-מעלי

תודה!

₪ 57.85 1%OFF | חדש תינוק עגלת משענת פגוש בר כידון אחיזה מאובטחת יד עור כיסוי Pram אביזרי עבור Babyzen YOYO + תובלה
מנסיון ק.ש
9
קישור לא תקין

• תודה
Reactions: zgc
יש כאן מישהו שקנה מוצרים לאקווריום?
מסנן חצץ משאבת אוויר ....וכל המסתעף
תזכו למצוות

מחפשת מברשת לכובע
יש?

אני כמעט בטוחה שמברשת לכובע עשויה משערות סוס (כן כן, כמו מברשת נעליים...)
אם אני צודקת אז יש לך למשל את זה
או שתחפשי בעלי אקספרס "מברשת משיער סוס..."
תודה
גמני חושבת שמדובר במרשת שיער סוס
אבל רוצה מברשת כמו זה
תתעלמי מהחריטה זה מה גוגל תמונות הביא לי
1623934249748.png

יש למישהו שם של מוכר שמוכן למכור נגן בלי רדיו ווידאו?

למישהו יש קישור מנסיון לפגוש/ מגש לעגלת בוגבו בי 5? מצאתי כל מיני אבל אין לי מושג מה באמת יתחבר לי וגם לא ישבר תוך יום.... אם למישהו יש קישור לא מנסיון אבל עם הרבה תגובות טובות גם אשמח

תודה רבה!

אשמח לקלב קישור לרמקול נייד איכותי עם חיבור אוקס ובלוטוס

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה