באלי אין משהו מומלץ, הכל מדורג נמוך- גם קישור שהמלצתי עליו בעבר כבר לא פעיל
אז יש לך רעיון למשהו מעין זה?
יש לי חלק קטן בפרגולה שאני צריכה לסגור- אבל אני רוצה שתהיה אופציה לפתוח אותו בקלות בלי בעיה ובלי למשכן כליה

אז יש לך רעיון למשהו מעין זה?
יש לי חלק קטן בפרגולה שאני צריכה לסגור- אבל אני רוצה שתהיה אופציה לפתוח אותו בקלות בלי בעיה ובלי למשכן כליה
אני צריכה תמונה כדי להבין בדיוק...

אני צריכה תמונה כדי להבין בדיוק...
אין לי ככ איך לצלם..

יש לי פרגולה בצורת ריבוע, צלע אחת שלה אני סוגרת עם ברזנט (שהזמנתי מעלי) בצבע ב'ז, ואני צריכה השלמה של בערך מטר רוחב אבל שיהיה אפשרות להזיז אותו בעת הצורך או לצד או למעלה כי יש לי עוד מרפסת מעבר לפרגולה...

יש למישהו קישור לעגילי כסף אמיתי שלא משחיר
מנסיון
אלו ממש פצצה לא השחירו כבר יותר משנה בשימוש...
ק.ש.

אין לי ככ איך לצלם..

יש לי פרגולה בצורת ריבוע, צלע אחת שלה אני סוגרת עם ברזנט (שהזמנתי מעלי) בצבע ב'ז, ואני צריכה השלמה של בערך מטר רוחב אבל שיהיה אפשרות להזיז אותו בעת הצורך או לצד או למעלה כי יש לי עוד מרפסת מעבר לפרגולה...

ראית מה שהעליתי לך נכון? נראה לך מתאימים למה שאת צריכה?
אם לא תכווני אותי יותר מדויק ואשתדל למצוא

מחפש תאורה שנכנסת לתוך הקיר, צבע רך [למנורת לילה*2, לחדר השינה], עדיף עם אפשרות לעמעום, משהו בסגנון ספוטים.
לא מבין בתאורות, מקווה שהסברתי את עצמי נכון!

מחפש תאורה שנכנסת לתוך הקיר, צבע רך [למנורת לילה*2, לחדר השינה], עדיף עם אפשרות לעמעום, משהו בסגנון ספוטים.
לא מבין בתאורות, מקווה שהסברתי את עצמי נכון!
ממש שקוע? יש מה שנקרא תאורת מדרגות אבל הם עם אור ממש חלש
מעלה לך את הסגנון רק שתגיע אם זו כוונתך

יש עוד משהו חמוד שמצאתי- שקע מתכוונן שחוזר לקיר בצורה חמודה ואלגנטית

אם לא אז אולי לקחת ספוטים של תקרה ופשוט לשקע אותם בקיר, למה שיהיה הבדל?

ק.ש.

יש לך עוד משהו בסגנון?
בעיקר חשוב לי שיהיה אופציה להזזה ברוחב של בערך מטר וחצי גובה 2
בלינקים שהעליתי לך יש חוות דעת ברובם, אומנם לא הרבה אבל יש והם טובות
יש אפשרות הזזה בחלקם ובחלק השני זה פשוט להתקין את זה שיהיה אפשרות בקלות לשחרר את הלולאות
לדעתי הלינקים טובים רק תבחרי

בלינקים שהעליתי לך יש חוות דעת ברובם, אומנם לא הרבה אבל יש והם טובות
יש אפשרות הזזה בחלקם ובחלק השני זה פשוט להתקין את זה שיהיה אפשרות בקלות לשחרר את הלולאות
לדעתי הלינקים טובים רק תבחרי
אני אנסה. בינתיים הזמנתי ברזנטים אחרים לשאר הפינות של הפרגולה, אחרי שהם יגיעו אכניס את שלכם לעגלה ואזמין
תודה רבה

אני אנסה. בינתיים הזמנתי ברזנטים אחרים לשאר הפינות של הפרגולה, אחרי שהם יגיעו אכניס את שלכם לעגלה ואזמין
תודה רבה
בהצלחה רבה :) נשמח לקבל עדכון שיגיעו על האיכות והשימוש

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה