אשמח לקישור ל18 בובות עבור גן למתנה לסוף שנה שיהיו צנעות וחמודות לא מנאטריות
לא כתבת באיזה סכום :)

Se0961386601a4ca7b160dd75159acd15s.jpg
Se27f5da9df264dd69f8ec850364ecee4D.jpg

S0c3547b3d5234386a449379fe37c539cy.jpg

H79cf99bcfd3e411582df1b5c826536caf.jpg

ק.ש.

מחפשת אביזרי צילום בסגנון הזה:
(מופרח להשיג בזול בעליאקספרס?)
בנוסף אשמח לקבל קישור לסקטבורד זול ...
תודה מראש!
1682884227691.png

מחפשת אביזרי צילום בסגנון הזה:
(מופרח להשיג בזול בעליאקספרס?)
בנוסף אשמח לקבל קישור לסקטבורד זול ...
תודה מראש!
צפה בקובץ המצורף 1364216
אני לא יודעת אם זה יעזור לך כי הכל מאוד יקר זה דברים שעשויים בעבודת יד - זה מה שהצלחתי למצוא: https://s.click.aliexpress.com/e/_DCyTAmZ
כאן יש סט של כמה אביזרי צילום וגם ספסל - https://s.click.aliexpress.com/e/_Ddqu2fb
את צריכה לשים לב לגדלים אם זה יתאים לך
ק.ש

יש למישהו קישור לפלאפון שיואמי המקביל להמילטון באלי אקספרס

רוצה להזמין, אך אזל מהמלאי
יש קישור למוכר אחר אולי, לא מצאתי

מה המידות?
יש יותר זול בסגנון הזה?

מישהו מצאה כזה תיק (או בסגנון) רק זול יותר?
בקישורים האלה יש אותו תיק ביקר
אני מתכוונת לדומים ביותר זול

ק.ש.

אשמח לקישור למצעים למיטת יחיד מיני מאוס עשויים מ100% כותנה

יש לי חצאית לבנה, ואני מחפשת לה איזשהו סריג ,עליונית
יש למישהי קישור?

אשמח לקבל קישור לשמלות לילדות/נערות לחתונה מנסיון בלבד
אני מחפשת משהו איכותי
תודה

הזמנתי בתכלת
הגיע מהמם!
יש לציין- הבד דק מאוד!
תודה רבה
יש מצב שאת מעלה לפה תמונה או צילום מסך
לא יודעת מה קרה ,אבלל כל קישור שאני פותחת לא נפתח

וילון וינטאג' מהמם!!! נראה איכותי ברמה אחרת, מוכר אחלה ומשלוח מהיר
האמת שאין לי מושג איך הוא נראה באור יום, הוא אוטם היטב לדעתי יותר מ-40% שכתוב שם במפרט, הבד ממש עבה, הוולאן מסביב עשוי מבד טול יותר קצר ולא כמו בתמונה.
עדיין הוא יפהפה
1682977767053.png

ק.ש.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה