בשביל שיפוץ לנברשת אני מעוניין בקישור לחרוזי קריסטל גודל 1.5 ס"מ מחוברים בשרשרת

מעוניין לקנות פגוש לעגלת יויו אשמח לקישור (מאלה שיש להם נסיון)

מישהו יכול להסביר לי למה הקישורים שלי נמחקים? אני עניתי לשאלות ספציפיות עם קישור שלי
רשום שזה מוצר לא?

מישהו יכול להסביר לי למה הקישורים שלי נמחקים? אני עניתי לשאלות ספציפיות עם קישור שלי
רשום שזה מוצר לא?

הבעיה שלא ציינתי שזה שיווקי?
כי ראיתי הרבה תגובות שלא רשום שהקישור שיווקי

הבעיה שלא ציינתי שזה שיווקי?
כי ראיתי הרבה תגובות שלא רשום שהקישור שיווקי
אם ראית כאלו קישורים, אז נשמח שתסבי את תשומת לב ההנהלה ע"י "דיווח על תוכן שלילי".

נשמח לקישור למכשיר GPS
מעודכן ל2020, תומך עברית.
(עדיפות לעדכוני עומסי תנועה)
תודה

אשמח לקישור באלי אקספרס למחזיק טלפון לשקע משהו כמו בתמונה
תודה רבה

קבצים מצורפים

• Screenshot_20220220-201338_WhatsApp.jpg
    Screenshot_20220220-201338_WhatsApp.jpg
    KB 442.7 · צפיות: 39
קישור להדפסות:
חנות להדפסה על שקיות
חיתוכים להזמנות
הזמנות
אלבום דיגיטלי
אלבום דיגטלי
שקיות
מדבקות
מדבקות
ק.ש.
שואלת שוב
אני מעוניינת בהזמנה רגילה עם מעטפה בצבע פנינה
400יחידות באזור עד 100 ש''ח
לא 50 יחידות ב200 ש''ח

אני רוצה זול משמעותי

אשמח לקישור לתוויות לפרטי לבוש עם שם הילד
שלא יורד בכביסה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה