מחפשת המלצה לתיק לעגלה גדול
בסגנון התיקים של MAME
ולא תיק גב לאורך כי הוא מיועד לעגלת תאומים
התיקים האלו מומלצים מאוד

קש

אני מחפש קישור למוצר הזה
במחירים קצת יותר שפויים מהארץ

b_7.jpg

אני מחפש קישור למוצר הזה
במחירים קצת יותר שפויים מהארץ

צפה בקובץ המצורף 1091064
כמה זה עולה בארץ?
קש

מישהו הזמין מזרן לעגלה - שמתאים לבוגבו?

תודה, אבל אני רוצה תיק לרוחב
לא נוח לי כזה לעדלת תאומים
הזמנתי את התיק הזה, הוא תיק מעולה! [ק"ש]
מכיל המוווון! [אני טיפוס שסוחב חצי בית, שמא ואולי...] למרות שהוא לא נראה טנק.
מחולק ממש טוב. מאחורה יש עוד רוכסן עם תאים פנימיים. ומשטח החתלה רב פעמי.

משתמשת כבר כ-10 חודשים, ומאוד מרוצה.

הזמנתי את התיק הזה, הוא תיק מעולה! [ק"ש]
מכיל המוווון! [אני טיפוס שסוחב חצי בית, שמא ואולי...] למרות שהוא לא נראה טנק.
מחולק ממש טוב. מאחורה יש עוד רוכסן עם תאים פנימיים. ומשטח החתלה רב פעמי.

משתמשת כבר כ-10 חודשים, ומאוד מרוצה.
אוףףףףףףףףףףףףףףף

בדיוק על כזה חלמתי שנים....
הבעיה שהזמנתי לפני כמה ימים תיק אחר באמזון...

אין לך אפשרות לבטל הזמנה?
זה באמת תיק מעולה ששווה את הכסף

100 ש"ח ~
בעבר קניתי את הסטיק הזה (סכ"ה בסדר) יש היום המלצה לדגם אחר?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה