יש כזה כוס ב150 מ"ל ?

מישהו יכול להמליץ לי על סטיק?
זה המלצה על סטיק שמתאים לכל העולם

צריך לבדוק אם נכנס בקטגוריית ההנחות שמתחילות מחר ב- 10 באליאקספרסס (שהעלות תהיה יותר זולה משמעותית)
ק.ש.

הזמנתי את התיק הזה, הוא תיק מעולה! [ק"ש]
מכיל המוווון! [אני טיפוס שסוחב חצי בית, שמא ואולי...] למרות שהוא לא נראה טנק.
מחולק ממש טוב. מאחורה יש עוד רוכסן עם תאים פנימיים. ומשטח החתלה רב פעמי.

משתמשת כבר כ-10 חודשים, ומאוד מרוצה.
יש למישהו מושג האם הצבע האפור של התיק תואם לבוגבו בי 5 אפור מלאנז' ?

יש למישהו מושג האם הצבע האפור של התיק תואם לבוגבו בי 5 אפור מלאנז' ?
יש לי ספורט ליין סיאלו האפור, הוא מאוד דומה לריפוד של בוגבו, רק קצת יותר בהיר
התיק הזה הוא גם אפור מלאנז' - גוון טיפה שונה. ממש לא בולט.

אם יש לכם להמלצה לסוללה ליאנג 2
פשוט חיפשתי וקשה לזהות את הסוללות שלהם

מחפשת סניקרס לבנות לילדות במחיר זול
תודה!

מחפש המלצות על עדשות מגע איכותיות מחו"ל .

מקפיצה.
מחפשת עדשות איכותיות (רצוי מקום שיש להם גם עדשות צבעוניות

עם יש למשהוא גם עם צילנדר?
יש מישהי שמוכרת בארץ ממש ממש זול
היא מוכרת את כל סוגי העדשות - את כל החברות
ועם משלוח חינם
זה המס' 02-5822940

מחפשת קישור לשעון לקוסט לנערה
הבנתי שלפני תקופה שלחו במייל מ"תשיג לי קישור" משהו מוצלח
אם מישהו יכול לבדוק/לחפור במיילים לבדוק מה הקישורים / תמונות של שעוני הלקוסט אשמח ללינקים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה