מעונינת לקנות את השעון הזה מאמזון https://www.amazon.com/-/he/gp/product/B08BS53PKR/ref=ox_sc_act_title_3?smid=ATVPDKIKX0DER&psc=1

עלות המשלוח כ11 דולר.
1. איך אני בודקת אם אפשר לקנות את אותו המוצר במשלוח חינם?
2. לענין פטור ממכס-
אם אני קונה את השעון ב26.53$
ואוסיף עוד מוצרים עם משלוח חינם בקניה מעל 49$
אגיע ליותר מ75$
האם עדיף פשוט להזמין את השעון בנפרד??

כמו"כ האם גם באמזון כמו בנקסט צריך להמתין בין קניה לקניה 24 ש'?

תודה לכם!!

כדי שאוכל לקבל מוצרים אחרים במשלוח חינם לקונים מעל 49 דולר- עלי להוסיף עוד מוצרים כשהעלות הכוללת תהיה יותר מ75$
את לא צריכה להוסיף ל - 26.5 עוד 49
אלא ביחד שיגיע ל - 49,
אבל במקרה במוצר הזה כתוב: משלוח חינם!! זה אומר שאת לא צריכה להגיע ל - 49$

מחפשים טלפון נייח עד 100 ש"ח - בעברית - מאליאקספרס או משהו כזה.
מישהו יכול להמליץ?

אוי, עכשיו אני קולטת שביקשת בעברית.
מצטערת!
מה שראיתי זה באנגלית.
סורי!!

יש למישו המלצה למגהץ ידני טוב?
תודה רבה!

מי יכול למצוא את השמלה הזאת בעלי אקספרס?
ממוכר טוב ואמין.
1649862301973.png

דחוף דחוף!!

קבצים מצורפים

• S59c7f687452f41f8855273453e850a1bY.webp
    KB 208.9 · צפיות: 36
מי יכול למצוא את השמלה הזאת בעלי אקספרס?
ממוכר טוב ואמין.
צפה בקובץ המצורף 1102286

דחוף דחוף!!
כאן הדירוג של המוכר הכי גבוה
קש

אפשר קישור להתקנת התוסף?
עם הסבר איך משתמשים בו?
אני גם ישמח לקבל!!!!

אחרי ההתקנה בכל תמונה יופיע לכם זכוכית מגדלת בצד, כשתלחצו עליה יופיע לכם המוצר ומוצרים דומים מאלי אקספרס

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה