אחרי ההתקנה בכל תמונה יופיע לכם זכוכית מגדלת בצד, כשתלחצו עליה יופיע לכם המוצר ומוצרים דומים מאלי אקספרס
לא הבנתי איך משתמשים?
אפשר להסביר ככה שאני אבין?
איפה יש זכוכית מגדלת?

לא הבנתי איך משתמשים?
אפשר להסביר ככה שאני אבין?
איפה יש זכוכית מגדלת?
תעמדי על התמונה ותלחצי לחצן ימני שם יהיה לך סימן של התוסף וכתוב באנגלית לחפש בעליאקספרס

מחפשת קישור עם נסיון
לבדי השלמה לעגלת יויו
אני צריכה את המזרן אם יש בנפרד
ואם זה בא רק עם גגון אז כזה שנמתח טוב על העגלה
תודה לעוזרים!!!

מחפשת קישור עם נסיון
לבדי השלמה לעגלת יויו
אני צריכה את המזרן אם יש בנפרד
ואם זה בא רק עם גגון אז כזה שנמתח טוב על העגלה
תודה לעוזרים!!!
בעבר העלו את החנות הזו כחנות מוצלחת למוצרי יויו
יש שם
אני אישית לא קניתי, אבל היו המלצות.
ק"ש.

האם קיים שיאומי בשפה העברית בעלי אקספרס במחיר משתלם??
יש שם גם מגיני ספר לשיאומי (בלי חור של מצלמה) ומגן מסך??
אשמח אם מישהו יוכל להעלות לי קישורים, תודה!
נ.ב האם יש אפשרות לעשות לו חסימה בשביל שיתאים לsim כשר?!

אשמח לקבל המלצה למקציף חלב חשמלי באליאקספרס
משהו טוב עם נסיון,
קישורים סתם לא חסר.... גם אני יודעת למצא.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה