מחפשת קופות חסכון עדיף עם מנעול מספרים - בכל מיני צורות
(כדי ליצור חדר בריחה)
בזול
דוגמא קופת חיסכון עם מנעול חוגת מספרים, לא מנסיון, ק"ש.
קישור לאליאקספרס

אני צריכה כמה סוגים
אני לא מוצא במחירים האלו יותר מידי, אנסה לחפש עוד.
יש כאן עוד
אבל אני לא רואה על זה יותר מידי הזמנות או משובים...
ק"ש, לא מנסיון!
דוגמא לקופת חיסכון

הבנת איך היא עובדת?
אפשר לבחור קוד?
איך היא עובדת, כן, אם אפשר לשנות את הקוד, לא יודע.
יש שם סרטון איך היא עובדת, מאוד קל,

האם לקראת סופש- יהיו אי אילו מבצעים גדולים באלי אקספרס שיהיה שווה לדחות את ההזמנה לחמישי?

אני רוצה לקנות מצלמה עם פיתוח מידיי לילדה. משהו כמו זה:
2-4.jpg_Q90.jpg_.webp

אבל עד 50-70 שח, ואין כזה...
אשמח לעזרתכם.

משהי הזמינה בובת תינוק כמו אמיתי?
ראיתי שיש בובות שמקבלים חלקים בנפרד וצריך להרכיב(שזה הרבה יותר זול) אבל הם לא צבועות
אשמח לדעת מנסיון איך מרכבים ואיך משלימים את הבובה צבע ושיער
לדוג הבובה הזו https://he.aliexpress.com/item/1005...b16516534823404845e0204|12000025113932786|rec

אני רוצה לקנות מצלמה עם פיתוח מידיי לילדה. משהו כמו זה:
2-4.jpg_Q90.jpg_.webp

אבל עד 50-70 שח, ואין כזה...
אשמח לעזרתכם.
חנות עם משוב ודירוג גבוה
הכי זולות שמצאתי
לא מניסיון
קש

נערך לאחרונה ב:
מחפשת מקצף קנווד מייג'ור (אפשרי גם בארץ.. )

מחפשת נייר אפיה חתוך לגודל של תבנית אינגליש קייק
וכן שקית הקפאה בגודל - צר וארוך

מחפשת מקצף קנווד מייג'ור (אפשרי גם בארץ.. )
כזה? לא מניסיון
קש

זה ל KMIX ואחד בארץ יותר זול..

הזמנתי כבר ביריד ביתר.
אין לי סבלנות לחכות לזה ולגלות שזה לא

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה