MAYNB3 קופון אלי אקספרס

עשיתי הזמנה של מעל 100 דולר בעלי אקספרס, וזה מתחלק בין כמה מוכרים כמובן.
האם עדיין יש לי מכס?

עשיתי הזמנה של מעל 100 דולר בעלי אקספרס, וזה מתחלק בין כמה מוכרים כמובן.
האם עדיין יש לי מכס?
אם זה יגיע בכמה פעימות (אני גם חושב שיגיע ככה, בדרך כלל כל מוכר יש לו את הזמן שלו...) לא יהיה מכס.
בכל מקרה, אפשר לכתוב למוכר שיכתוב על החבילה מחיר נמוך (לכל המוכרים), הם עושים זאת בדרך כלל בלי בעיות.

אם זה יגיע בכמה פעימות (אני גם חושב שיגיע ככה, בדרך כלל כל מוכר יש לו את הזמן שלו...) לא יהיה מכס.
בכל מקרה, אפשר לכתוב למוכר שיכתוב על החבילה מחיר נמוך (לכל המוכרים), הם עושים זאת בדרך כלל בלי בעיות.
הזמנה אחרונה שעשיתי הכול הגיע לי בחבילה מאוחדת(של כל המוכרים יחד)...
תודה!

הזמנה אחרונה שעשיתי הכול הגיע לי בחבילה מאוחדת(של כל המוכרים יחד)...
תודה!
אז פשוט לבקש מכל מוכר לכתוב על החבילה מחיר נמוך. (לי בפעם האחרונה הגיע ב2 חבילות מ2 מוכרים בהפרש של שבוע וחצי)

מחפשת קישור למוצר חמוד שאפשר להדפיס עליו דברים מאלי אקספרס שיצא לי יותר זול מהארץ...

מחפשת קישור למוצר חמוד שאפשר להדפיס עליו דברים מאלי אקספרס שיצא לי יותר זול מהארץ...
כזה דבר?
קישור שיווקי, לא מנסיון אישי, הומלץ כאן
דיסק אונקי עם הדפס מותאם אישית
קישור למארז של 10
קישור לזיפי
קישור לבודדים
קישור לזיפי

1631130036191.png

אני מחפשת לקנות מנורה שמתחברת לשקע ואפשר לכסות בשבת, משהו פשוט .
תודה

מחפשת חלוק לשבת לבן שלוש וחצי ושנה וחצי
משהו שיהיה יפה ולא יראה פיג'מה
דחוףףףף

מחפשת חלוק לשבת לבן שלוש וחצי ושנה וחצי
משהו שיהיה יפה ולא יראה פיג'מה
דחוףףףף
כזה דבר?
קש לא מניסיון
סט לבת

אני מחפשת לקנות מנורה שמתחברת לשקע ואפשר לכסות בשבת, משהו פשוט .
תודה
לא מנסיון, מוצר עם הרבה משובים וציון מעולה.
ק"ש.
לפי מה שנראה שניתן להזמין גם משהו שמתחבר באופן קבוע לקיר, וגם משהו שמגיע עם תקע.

קישור למנורת לילה בזיפי (גם כאן יש משובים)

מחפשת להזמין פאזל 60 חלקים עם הדפסת תמונה שלי בזול

וכן מחפשת מעמד לדונאטס-עדיף לי שאפשר יהיה להדפיס עליו בייגלס במקום דונאטס

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה