מחפשת המלצה לתיק לעגלה גדול
עדיפות לתא לבקבוק והרבה תאים

תבדקי מול המוכר
בד"כ הוא יסכים כי זה משתלם לו
משלוח- תלוי, בין שבועים לחודשיים בערך, תלוי בכל מוצר
יש מוצרים שכתוב קנה 2 קבל 3% הנחה וכו'
סליחה שוב על השאלה
אני מבינה בזה קדחת... איך יוצרים קשר עם המוכר?

יש שמלה מסוימת שאת רוצה משם?
אם כן, תכתבי לי איזה היא בקישורים שהבאתי לך ואני יראה לך בס"ד
כן הראשונה מבין הקישורים
זאתי
תודה!

שימי לב למחיר שונה ממידה למידה פה יש לך הנחות (תכניסי לעגלה)צפה בקובץ המצורף 1135877
צפה בקובץ המצורף 1135875
אוקיי תודה. ואם אפשר עוד שאלה קטנה
ראיתי שיש שתי דגמים במלאי
איך אני בוחרת דגם מסוים?
אני רוצה את ההוא עם פתח צוואר בצורת v( זה הולך שההוא עם הריבוע בצוואר זה לקטנות והשני לגדולות?)
תודה ענקית!!

איזה מידה?
שימי לב מידות
Sa8e0e955a1ba4d2d92cc564c2717d2e6D.png
ראיתי את הטבלה
אבל איפה הם מציינים את הדגם למידה
אני צריכה מידות נשים S/M

אני צריכה עזרה דחוווף!
הזמנתי מasos הזמנה עם כמה פריטים, ההזמנה הגיעה בלי פריט אחד ניסיתי ליצור איתם קשר בצ׳אט ובמייל ואין תגובה.
מישהו יודע מה עושים??

מאמינה ששאלו כבר קודם רק אין לי סבלנות לחפש ב225 עמודים
יש המלצות לווילון לבן לסלון מאלי אספרס או אמזון ?

מאמינה ששאלו כבר קודם רק אין לי סבלנות לחפש ב225 עמודים
יש המלצות לווילון לבן לסלון מאלי אספרס או אמזון ?
וילונות שהומלצו בפרוג כמה פעמים:
הראשון
קישור לוילון בזיפי

וילון נוסף שהומלץ בפורום (יש לו המוווון משובים)
קישור לוילון בזיפי
ק"ש

ראיתי מדבקות הרזיה באלי אקספרס . הבנתי שזה טרנד חדש בארץ. וזה וטוב השאלה אם משהי התנסה בלהזמין את זה משם?

מחפשת מדרסים לנעליים, משהו טוב.
יש המלצות?

יש שם המלצות של ישראלים.ויש לזה מעל 4000 המלצות ופידבקים חיוביים..

תודה רבה
אבל התכוונתי שלט שיש בו מסך שאפשר לראות דרכו ולצלם כמו ברחפן עם שלט וסמארטפטון שאפשר לראות ולצלם

וילונות שהומלצו בפרוג כמה פעמים:
הראשון
קישור לוילון בזיפי

וילון נוסף שהומלץ בפורום (יש לו המוווון משובים)
קישור לוילון בזיפי
ק"ש
יש את הווילון מבד אטום יותר??

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה