תודה
עוד המלצות?
או משהו אחר?

אני מחפש בדחיפות "נתב אלחוטי" למחשב נייד באלי אקספרס -רק מניסיון!!! (כמובן שמתאים לתדרים בישראל)...
תודה רבה למי שיוכל לעזור...
ועוד משהו...אם אפשר שהנתב האלחוטי יהיה בלי חיבור USB למחשב...(כי מניסיון זה תמיד נשבר...)
אשמח להמלצות מנסיון...

קש
לכל בגד מעל אלף קניות וניקוד גבוה
מותגים וכו'
שימו לב למבצעים
לא מנסיון
יש מנסיון?

מחפשת בגדי גוף או גופיות עם שרוול ארוך שנסגרים עם תיק תיק לתינוק NB,
איכותיים, מתאימים לקיץ.
אשמח מנסיון.

כמו כן,
אשמח לשמיכה קיצית לתינוק.
תודה.

אף פעם לא הזמנתי משם.
איך זה הולך?
אפשר קישורים?
ממש קל!
נכנסים, בוחרים קטגוריות רצויים מחפשים ומזמנים מ100 שח משלוח חינם אם אני לא טועה, מוצרים איכותיים ומגיע תוך שבוע וחצי שבועיים גג

אני מחפש מצלמת דרך לרכב שמשולבת עם מצלמת רוורס ושיהיה הוראות התקנה ברורות.
אשמח להמלצות.

נראה גודל שמתאים לילדים ולא למבוגרים, נכון?
אנחנו משתמשים בזה לטיולים משפחתיים, זה גודל כמו ילקוט סטנדרטי של ילדות בד'-ה'.

מעונינת לקנות לילדים נעלי נייטיב, בארץ המחיר הוא 160,
בחיפוש בגוגל ראיתי אתר שנקרא מחול לישראל ושם מוכרים ב-61,
משהו שמע על האתר? מכיר?
הבעיה גם שאני לא מצליחה לפתוח שם
אשמח לעזרה

מעונינת לקנות לילדים נעלי נייטיב, בארץ המחיר הוא 160,
בחיפוש בגוגל ראיתי אתר שנקרא מחול לישראל ושם מוכרים ב-61,
משהו שמע על האתר? מכיר?
הבעיה גם שאני לא מצליחה לפתוח שם
אשמח לעזרה
אם רלוונטי לכם-
יש את הנעליים האלו, חיקוי של נייטיב (מגיע כמו המקורי לפי התמונות במשובים)

ק"ש, לא מנסיון!
כאן כתוב גם בנים וגם בנות
אני לא יודע לגבי טיקט מאחורה, אנסה לחפש משהו
קישור לזיפי
ק"ש

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה