אשמח לקישור לטיולון זול וטוב לא צריך מותג העיקר שיהיה טוב
תודה!

מחפשת קישור להזמנת מעקה שמתחבר למיטת נוער,
משהו קלאסי ולא יקר

בתודה

נערך לאחרונה ב:
מחפשת קישור מנסיון לאביזרים לעגלת יויו- מאריך לרגליים ופגוש
מוצרים איכותיים שלא נשברים אחרי שימוש אחד...
פגוש מהמם
מאריך רגליים

קש

המלצות על מאריך גגון לדונה, יש?.
את מתכוונת לשמשיה המארכת עד לידית?
קש

אחרי שנדפקתי פעם אחת ב400 שח שהזמנתי מנורה באלי אקספרס. והיה לי מלא בעיות זה עבר דרך EMS רצו 200 שח שיחרור החזרתי את המנורה והמוכר נעלם ולא החזיר לי כסף.... לכן מחפשת עכשיו מנורה מהמלצה אישית של משהי שהזמינה והכל היה תקין ובסדר בלי מכס ומוכר הגון . מחפשת מנורת קיר בגווני הזהב תודה מראש על העזרה

אחרי שנדפקתי פעם אחת ב400 שח שהזמנתי מנורה באלי אקספרס. והיה לי מלא בעיות זה עבר דרך EMS רצו 200 שח שיחרור החזרתי את המנורה והמוכר נעלם ולא החזיר לי כסף.... לכן מחפשת עכשיו מנורה מהמלצה אישית של משהי שהזמינה והכל היה תקין ובסדר בלי מכס ומוכר הגון . מחפשת מנורת קיר בגווני הזהב תודה מראש על העזרה
לא יודעת על פי מה הזמנת,
בכל אופן אני תמיד מזמינה רק עם מינימום 20 חוו"ד, ועם תמונה אחת לפחות.
בודקת שזה ממדינות שונות,(עדיפות מישראל)
וסתם ככה אני לא מזמינה בסכומים גדולים...
בהצלחה בכל אופן,

מחפשת מגנים (סיליקון) צבעוניים, מקושקשים לטלפון נוקיה 208.
משום מה לא מצאתי...

אשמח לקבל קישור למשקפיים ללא מספר בעליאקספרס, עדיף ממישהו שקנה וממליץ
תודה

יש קישורים לקלמרים?
וזה יספיק להגיע עד שנת הלימודים?

יש קישורים לקלמרים?
וזה יספיק להגיע עד שנת הלימודים?
יש הרבה קלמרים, מעלה כמה.
מעל 4,000 הזמות עם משובים מעולים (זמן הגעה מאוחר)
כמעט 5 אלף הזמנות, גם עם ציון מעולה, זמן אספקה משוער עד ה28.8
קלמר פייטים

הקישורים שיווקיים לא מנסיון.

נערך לאחרונה ב:
אני עכשיו מחפשת לבת שלי גליל נייר לבן לשימוש לעטיפה
למה לא מוצאת את זה בחנויות??

אשמח לקבל קישור למשקפיים ללא מספר בעליאקספרס, עדיף ממישהו שקנה וממליץ
תודה
לא מנסיון אישי אבל ראיתי המלצה על החנות הזו bclear (חנות ותיקה באלי) ועברתי על הרבה משקפיים שלהם כולם עם משוב חיובי סביבות ה90% אם לא יותר. החנות עצמה עם 98.7% משוב חיובי ו- 24.1K עוקבים. נשמע טוב.
להלן מספר קישורים למשקפיים שלהם יש עוד המווון. בהצלחה.
קישור ישיר לחנות שלהם
קש

אם תרצו סגנון מסויים תכתבו ואשתדל להביא

נערך לאחרונה ב:
לא מנסיון אישי אבל ראיתי המלצה על החנות הזו bclear (חנות ותיקה באלי) ועברתי על הרבה משקפיים שלהם כולם עם משוב חיובי סביבות ה90% אם לא יותר. החנות עצמה עם 98.7% משוב חיובי ו- 24.1K עוקבים. נשמע טוב.
להלן מספר קישורים למשקפיים שלהם יש עוד המווון. בהצלחה.
קישור ישיר לחנות שלהם
קש

אם תרצו סגנון מסויים תכתבו ואשתדל להביא
תודה רבה!
אני מחפשת סגנון מסוים של משקפים עגולות עם מסגרת זהב דקה ופס שמחבר בין שני חלקי המשקף
סגנון כזה, אולי טיפה יותר קטן ויותר עגול, ללא מספר:
images

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה