מצאתי כזה דבר לרכב
השאלה שלי איך אני מחברת את הטלפון לזה עי הבלוטוס?יעבוד גם בכשר?
והאם בכלל זה מוצר מומלץ או סתפם צעצוע
אגב איך אני עושה שבקישור יראו גם את התמונה של המוצר?

יש קישורים לשמלות חצאיות ארוכות מספיק בשביל נשים לשבת,אני רוצה משו לחגים...
הקטע שאני בנטפרי כך שהכווווווווול חסום לי אז אם אפשר גם לצרף תמונות
תודה!
הקטע הראשון הוא שגם אני בנטפרי ולא הכל חסום לי...
הקטע השני שמצאתי המון בגדים(!!!)
מצאתי כזה דבר לרכב
השאלה שלי איך אני מחברת את הטלפון לזה עי הבלוטוס?יעבוד גם בכשר?
והאם בכלל זה מוצר מומלץ או סתפם צעצוע
אגב איך אני עושה שבקישור יראו גם את התמונה של המוצר?
לפחות זה לא חסום לך...

יש אתר שנקרא "סט סט" ויש שם המון סטים חמודים לנשים, נערות, תינוקות, ילדים, ועוד...
כל הדברים שם עם קישורים לקנייה באליאקספרס, ורוב התמונות שם לא חסומות!!
בקיצור שווה לך לנסות שם, כי אני אישית הזמנתי משם ואני מאוד מרוצה!! (כל הדברים שם מניסיון)
אתר סט-סט

מחפשת קישור למנורת לילה צמודה לקיר בגווני שמנת זהב,
אשמח לעזרה
תודה

מחפשת קישור למנורת לילה צמודה לקיר בגווני שמנת זהב,
אשמח לעזרה
תודה
אלו מסירה ב15 יום(שבועים) ועל חלק יש מבצע עכשיו
קש

יש קישורים לשמלות חצאיות ארוכות מספיק בשביל נשים לשבת,אני רוצה משו לחגים...
הקטע שאני בנטפרי כך שהכווווווווול חסום לי אז אם אפשר גם לצרף תמונות
תודה!

בדף החיפוש יש כמה מהממות שפתוח
קש

יש למשהו קישור למחזיקי מפתחות של אוסטריה או הונגריה? (מזכרות)
תודה,
אוסטריה
הונגריה

קש

מחפשת קישור באלי לנרתיק לפאלפון שיומי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה