מחפשים מדבקות חלביות גדולות בשביל להשים על הזכוכיות של המעקה של המרפסת
שהשכנים לא יראו..
משהו זול ועמיד וגם יפה
עדיף מנסיון

מחפשים מדבקות חלביות גדולות בשביל להשים על הזכוכיות של המעקה של המרפסת
שהשכנים לא יראו..
משהו זול ועמיד וגם יפה
עדיף מנסיון
קש

על מה אפשר להדפיס תמונות באליאקספרס?
משהו שיתאים לתת לסבא/סבתא לר"ה?
הדפסה על ציפית של כרית
חברה שלי עשתה את זה יצא לה ממש יפה
קש

יש למישהו קישור לטרמפיסט לעגלת יויו, משהו טוב וזול מנסיון ?
קש לא מניסיון אישי
טרמפיסט אוניברסלי
בשאלות ותשובות כתוב שהוא מתאים ליויו

הדפסה על ציפית של כרית
חברה שלי עשתה את זה יצא לה ממש יפה
קש
יפה!
עוד רעיונות?
ואםא ני הולכת על זה,
מאיפה יהיו לי כריות?

מחפש קישור לגלאי מצלמות נסתרות מנסיון בלבד

אשמח לקישורים לאוזניות בלוטוס' ללא חוט, באיכות גבוהה, בדגש בעיקר על איכות שמע טובה בין מה שאני שומע ובין שישמעו אותי היטב ולא שמי שאני משוחח איתו בטלפון יתלונן שהוא לא שומע אותי או שומע עם צליל וכדומה.

אשמח לקישורים לאוזניות בלוטוס' ללא חוט, באיכות גבוהה, בדגש בעיקר על איכות שמע טובה בין מה שאני שומע ובין שישמעו אותי היטב ולא שמי שאני משוחח איתו בטלפון יתלונן שהוא לא שומע אותי או שומע עם צליל וכדומה.
קש מנסיון מוצלחות ממש
אלו מעולות אבל לא ניסיתי על פלא' רק שמע

ממש אשמח אם יש לך זמן לעוד רעיונות.
קש
אגב, ראיתי שקיים כאן דבר מאוד שימושי!

הדפסה על שעון
משטח למקלדת ועכבר / עכבר
אני באמצע לחפש עוד..
קש

קש
זה אמור לצאת מדהים שימו לב לאפשרות הדפסה אישית! ההדפסה בצבע כסף

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה