יש לך קישור לשעון עם רצועות שהם לא מסיליקון, אם מספרים ברורים?

יש לך קישור לשעון עם רצועות שהם לא מסיליקון, אם מספרים ברורים?
יפה'לה משנה לך חברה מסויימת?
טומי-מה שהיה לי העלתי...
סברובסקי, גוצ'י, MK, CK - יש לי קישור לשעון אחד...

נערך לאחרונה ב:
מחפשת לתינוק בגדים של דיסני לקיץ הבא בעז"ה
יש למישהו קישורים? או בגדים בהנחות?
כמו""כ, האם יש באמזון מבצעים? א"כ, מתי?

אני מחפשת לקנות בובת AMERICAN GIRL DOLL
ומצאתי באיביי ב 70$
יכול להיות??
אף פעם לא קניתי באיביי
התמונות חסומות לי
אם יש מישהי שיכולה לוודא שזה אכן בובה אמריקאית ואם יש מישהי שמכירה את המוכר ויודעת שאפשר לסמוך עליו אני אשמח לתגובה

מחפשת ז'קט לנשים איכותי וזול, מניסיון..
מעתיקה לך המלצות של ניקיות בחכמת נשים

זה לא נראה ממש מעיל אלא יותר כמו בד פוטר כזה עם פרווה כלשהי בפנים- סוג של קפוצ'ון חם אבל לא מעיל

ג'קט עור

מעיל מחמם

דק ממש לימים קרירים
כולם באיכות מעולה ממש!
מידות לפי הטבלה
ק"ש

ומצאתי באיביי ב 70$
יכול להיות??
אף פעם לא קניתי באיביי
התמונות חסומות לי
אם יש מישהי שיכולה לוודא שזה אכן בובה אמריקאית ואם יש מישהי שמכירה את המוכר ויודעת שאפשר לסמוך עליו אני אשמח לתגובה
זה משומש

קש מנסיון של חצי שנה+
לא שבירות, חזקות, איכות שמע גבוהה, סוללה חזקה.
ממש מומלץ(חלק הזמנתי כפול...)

ומצאתי באיביי ב 70$
יכול להיות??
אף פעם לא קניתי באיביי
התמונות חסומות לי
קש

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה