תודה
יש לך ניסיון עם אחד מהם?
לא מניסיון אישי:(
אבל תסתכלו בפידבק של המוצרים (הקישור למאוורר הקומפקטי יש 580 חוות דעת ו96% מהם 4 כוכבים לפחות. הקישור השלישי יש לו רק 7 חוות דעת אבל כולם של 5 כוכבים)

מחפשת בדחיפות ניילון לעגלת סטוקי (עדיפות לאמבטיה)
תודה!

• תודה
Reactions: c&c
תודה אבל אני מחפשת סגנון כזה

הזמנתי את זה לפני כמה שנים ועכשיו המוצר לא זמין לצערי
יש למישהי?

תודה אבל אני מחפשת סגנון כזה

הזמנתי את זה לפני כמה שנים ועכשיו המוצר לא זמין לצערי
יש למישהי?
הקשור הראשון ששמתי לך זה כמו שהראית
וגם זה
קש

• תודה
הקשור הראשון ששמתי לך זה כמו שהראית
וגם זה
קש
הראשון ששמת הוא כיסוי לזבובים ולא לגשם אבל מה ששמת עכשיו זה בול מה שאני מחפשת!!
בארץ אין להשיג את זה משומה...
תודה!!!

הראשון ששמת הוא כיסוי לזבובים ולא לגשם אבל מה ששמת עכשיו זה בול מה שאני מחפשת!!
בארץ אין להשיג את זה משומה...
תודה!!!
נכון בדיוק שמתי לב שזה כילה ולא ניילון
ובאתי לערוך וכבר לא ניתן...

• חחח

קבצים מצורפים

• ןן.PNG
    ןן.PNG
    KB 571.3 · צפיות: 33
זה קטן מדי ..
אני צריכה 11*5(בערך)
ואם יש דמוי עור זה יהיה מצוין!

זה קטן מדי ..
אני צריכה 11*5(בערך)
ואם יש דמוי עור זה יהיה מצוין!
גודל 7*11 סמ וגם אצל המוכרים האלו יש קופונים בקניה מעל...
קש

@תות פשוט וכל המבינים והנדיבים......
אם אפשר קישור לבלונים בינוניים להליום, עם הדפסת לוגו.
תודה רבה

אני רוצה לקנות נעלים של המותג vince השאלה אם מישהיא יודעת איפה אפשר להשיג אותם במחיר קצת שפוי, במחיר של האתר שלהם זה מעל 800

אני רוצה לקנות נעלים של המותג vince השאלה אם מישהיא יודעת איפה אפשר להשיג אותם במחיר קצת שפוי, במחיר של האתר שלהם זה מעל 800
קש
חקוי חמוד וזווול

האם מישהו הזמין פלאפון באלי אקספרס?
יש אפשרות להזמין פלאפון כשר בלי גישה לאינטרנט
אני רוצה זול ופשוט שיהיהלילדים שיוצאים לקניות וכו'
ועדיף בעברית
אשמח להמלצות וקישורים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה